KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 2 dak.

İnce telli saçlar için dolgun gösterecek 6 öneri

İnce telli saçlar için dolgun gösterecek 6 öneri

Saç telleriniz ince fakat daha dolgun bir görünüm istiyorsanız çözüm sizler için hazırladığımız önerilerde!

Yayın Tarihi: 03/04/18 15:24
okuma süresi: 2 dak.
İnce telli saçlar için dolgun gösterecek 6 öneri
A- A A+
İşte ince telli saçları daha dolgun gösterecek 6 öneri…

Saç Kremlerine Dikkat

Saç bakım kremleri kimi zaman saçın kolay taranabilir olması için saçı sönük gösterecek maddeler içerebilir. Bu sebepten ötürü ince telli bir saç yapısına sahip kişilerin saç bakım kremlerini seçerken dikkatli olmalarında fayda var. Önerimiz saç bakım kremi uyguladıktan sonra kremin etkisini yumuşatmak için bir kez şampuanla üzerinden geçin.

Saç Kesimleri

İnce teli bir saç yapısına sahip kişiler için saçların hacimli görünmesi çok önemlidir. Saçlarınıza hacim kazandırmanın bir yolu da saç kesiminin doğru belirlenmesinden geçiyor. Saç kesimleri için karar veremeyen kadınlara katlı kesimler öneriyoruz.

Renk Oynamalarıyla Işıldayın

Saçlarınıza hacim kazandırabilecek bir önerimiz de saçınıza renk katmaktan geçiyor. Aralarına renk attırabileceğiniz ince telli saçlarınıza farklı tonlar ilave ettirerek ışıltılı bir görünüm kazandırabilirsiniz

Hacim Veren Ürünler

Saçlarınız için hareketli ve dolgun gösterecek bir ürün arıyorsanız bu tip ürünlerden faydalanabilirsiniz. Saça hacim kazandırmak için üretilen formüller için seçim yapacak kişiler için krem ve köpük tipi ürünlerden uzak durulması ve daha çok sprey tarzı ürünlere yönelinmesi daha faydalı olacaktır.

Buklelerden Yardım Alın

Düz ve ince telli saçlara sahipseniz saçlarınızı hacimli gösterebilecek önerilerden biri de buklelerle şekillendirmektir. Saçınıza yapacağınız bukleler sayesinde güzel görünmek çok kolay.

Doğru Havlu Tercihi

Klasik havlular genel olarak saçlarınıza zarar verebilirler. Bunu önlemek için havlu seçimini iyi yapabilmemiz oldukça önem taşıyor. Mikrofiber havlular sayesinde saça hacim kazandırmak oldukça kolay ve zahmetsiz bir olay haline geliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.