İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

TC Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu adadan ayrıldı

TC Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu adadan ayrıldı

KKTC'de temaslarda bulunan Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu bu akşam saat 22.00 sıralarında adadan ayrıldı.

Yayın Tarihi: 15/04/18 22:30
okuma süresi: 1 dak.
TC Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu adadan ayrıldı
A- A A+
Çavuşoğlu ve beraberindeki heyeti Ercan Havaalanı'ndan Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay ile İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars uğurladı.

Hakan Çavuşoğlu, TC Vakıflar Müdürlüğü'nün "Vakıf Şehir Lefkoşa" projesi çerçevesinde düzenlenen etkinliklere katılmak amacıyla bu sabah Türkiye Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem'in de yer aldığı heyetle KKTC'ye geldi.

"Alternatif Bir Rota: Vakıf Şehir Lefkoşa" etkinliğine katılan Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay ve Başbakan Tufan Erhürman ile ayrı ayrı görüşmeler yaptı.

Çavuşoğlu, KKTC ve Türkiye'den basın mensuplarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.