ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Ercan - İskele Anayolu üzerinde kaza, üç kişi yaralandı...

Ercan - İskele Anayolu üzerinde kaza, üç kişi yaralandı...

Ercan – İskele yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında üç kişi yaralandı.

Yayın Tarihi: 16/04/18 10:16
okuma süresi: 1 dak.
Ercan - İskele Anayolu üzerinde kaza, üç kişi yaralandı...
A- A A+

Sabah saatlerinde Ercan - İskele Anayolu üzerinde meydana geln tarfik kazasında Fatma Alçıcıoğlu, Gökmen Yılmaz ve Şifa Sofu yaralandı.

Kaza 65 yaşındaki Fatma Alçıcıoğlu, yönetimindeki JM 073 plakalı salon araç ile Kalavaç istikametinden gelip Çukurova dörtyol kavşağına dikkatsizce giriş yapması sonucu o esnada iskele istikametinden gelip Ercan istikametine doğru seyreden Gökmen Yılmaz yönetimindeki JC 246 plakalı araç ile çarpışması sonucu meydana geldi.

Çarpmanın etkisiyle JM 073 plakalı araç takla attı. Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü ile JM 073 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 89 yaşındaki Şifa Sofu kaldırıldıkları Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Soruşturma devam ediyor...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.