İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Anastasiadis Londra'ya gidiyor

Anastasiadis Londra’ya gidiyor

Rum lider Nikos Anastasiadis, 18-20 Nisan tarihleri arasında Londra'da toplanacak Britanya Milletler Topluluğu Commonwealth Zirvesine katılmak amacıyla yarın akşam adadan ayrılıyor.

Yayın Tarihi: 16/04/18 13:54
okuma süresi: 2 dak.
Anastasiadis Londra’ya gidiyor
A- A A+
Anastasiadis, Londra ziyareti sırasında bir dizi temasta bulunacak.

Yapılan açıklamaya göre, Rum lider Londra temasları çerçevesinde İngiltere Başbakanı Teresa May ile görüşecek ve Zirve çerçevesinde 18,19 ve 20 Nisan tarihlerinde Prens Charles, Avusturalya, Yeni Zelanda ve Hindistan Başbakanlarıyla ayrı ayrı görüşecek.

Anastasiadis, İngiltere Başbakanı tarafından 18 Nisan tarihinde Zirveye katılan devlet ve hükümet başkanlarının onuruna vereceği akşam yemeğine de katılacak.

Rum lider, ayrıca, Merkezi İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Uluslararası Denizcilik Örgütü'nün Genel Sekreteri ile de bir araya gelecek ve 19 Nisan tarihinde Zirve'nin açılış töreninde hazır bulunacak ve çalışmalarına katılacak.

Nikos Anastasiadis, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in hükümet ve devlet başkanlarının onuruna vereceği akşam yemeğine de katılacak.

Rum Dışişleri Bakanı Nikos Hristodoulides, Rum Hükümet Sözcüsü Prodromos Prodromou ve diğer hükümet yetkilileri Nikos Anastasiadis'e Londra ziyaretinde eşlik edecekler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.