İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Özyiğit: "Sayın Taçoy'un dediği gibi ortada tehdit yok"

Özyiğit: "Sayın Taçoy'un dediği gibi ortada tehdit yok"

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu'nda bugün "Kayıtları İptal Edilen Araçlar ile Kayıtları İptal Edilmeyip Geçmiş Yıllara Ait Seyrüsefer Borcu Bulunan Araçlar Hakkında Yasa Gücünde Kararnamenin Yürürlükten Kaldırılmasına İlişkin Yasa Tasarısı" da görüşüldü.

Yayın Tarihi: 16/04/18 16:22
okuma süresi: 1 dak.
Özyiğit: "Sayın Taçoy'un dediği gibi ortada tehdit yok"
A- A A+
Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, Taçoy'un iddialarına cevap vermek istediğini belirterek kürsüye çıktı.

Özyiğit, Taçoy'un "bakanlık müdürü tehditte bulundu" yönündeki iddiasının gerçek olmadığını kaydetti.

Bakan Özyiğit, okulların temizlik işlerinde aksaklık olmaması için Merkezi İhale Komisyonu'na başvurduklarını da söyleyerek, öğrenci sayısı çok olan okullarda tek hademe, az olan okullarda ise birden fazla hademe bulunduğuna işaret etti. Özyiğit, bu durumun partizan uygulamalarla meydana geldiğini kaydetti.

Taçoy'un sözünü ettiği okulun arandığını, üç hademenin ikisinin başka yere görevlendirilmesiyle ilgili bildirimde bulunulduğunu aktaran Eğitim Bakanı, hademelere bölgedeki ve ihtiyaç olan okullar arasında tercihte bulunabileceğinin söylendiğini ifade ederek, "Sayın Taçoy'un dediği gibi ortada tehdit yok" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.