İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

TC Bass Sendikası HÜR-İŞ Federasyonu'nu ziyaret etti

TC Bass Sendikası HÜR-İŞ Federasyonu’nu ziyaret etti

Türkiye Bass Sendikası Hür-İş Federasyonu'nu ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 16/04/18 17:11
okuma süresi: 1 dak.
TC Bass Sendikası HÜR-İŞ Federasyonu’nu ziyaret etti
A- A A+
Adamızda bazı temaslar gerçekleştirmek için bulunan Türkiye Bass Sendikası yetkilileri Hür-İş Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Çaluda'yı makamında ziyaret etti.

TC Bass Sendikası yetkililerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hür-İş Federasyonu başkanı Ahmet Çaluda, iki sendika arasındaki işbirliğin gelişmesinin önemine değindi. Çaluda, iki sendika arasındaki ziyaretlerin sıklaştırılması ve üyelere daha iyi hizmet sunabilmek için görüş alışverişinde bulundular.

Heyet, Hür-İş Federasyonuna bağlı Bas Sendikası ile Limasol Türk Kooperatif Bankası arasında gerçekleşen ve 250 kişiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imza törenine katıldı.

4 gün boyunca KKTC'de çeşitli temaslarda bulunacak olan 10 kişilik heyet, Kültür gezilerine de katılarak KKTC'yi gezecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.