TURİZM
okuma süresi: 1 dak.

Turizm Kariyer Fuarı, 19 Nisan'da GAÜ'de gerçekleşecek

Turizm Kariyer Fuarı, 19 Nisan'da GAÜ'de gerçekleşecek

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu ve Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü tarafından organize edilen "Kariyer Günleri ve Kariyer Fuarı", 19 Nisan 2018 Perşembe günü saat 09:15'te, bakanlar ve devlet yetkililerinin katılımı ile gerçekleşecek.

Yayın Tarihi: 18/04/18 11:52
okuma süresi: 1 dak.
Turizm Kariyer Fuarı, 19 Nisan'da GAÜ'de gerçekleşecek
A- A A+
GAÜ Tecno Park Fuaye alanında gerçekleşecek olan Turizm Kariyer Fuarı'na, Çevre ve Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Türk Ticaret Odası As Başkanı Atilla Süren, Türk Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Kombos ve çeşitli devlet erkanı katılıyor.

Açılış konuşmaları ile başlayacak olan "GAÜ Turizm Kariyer Fuarı", geçtiğimiz haftalarda uluslararası gastronomi yarışmasında büyük başarı sergileyen GAÜ Gastronomi öğrencilerine ödüllerin takdim edilmesi ile devam edecek.

Ardından, 10:00'da Tecno Park Fuaye alanında ki, firma standlarının açılışı ve yemek şovları ile sürecek etkinlik, saat 15:00'da GAÜ Rektörlük binası önünde gerçekleşecek olan "Turizm Haftası Şöleni" ile devam edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.