GÖNYELİ
okuma süresi: 1 dak.

Gönyeli – Güzelyurt yolunda alt geçit projesi başlatıldı

Gönyeli – Güzelyurt yolunda alt geçit projesi başlatıldı

Gönyeli Belediyesi, Gönyeli - Güzelyurt yolunda, trafik yol güvenliğini artıracak ve trafiği rahatlatacak alt geçit projesinin başlatıldığını ve bu nedenle yolun çift taraflı olarak trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Yayın Tarihi: 26/04/18 17:32
okuma süresi: 1 dak.
Gönyeli – Güzelyurt yolunda alt geçit projesi başlatıldı
A- A A+
Gönyeli Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, alt geçit projesine başlanması nedeniyle önümüzdeki pazar gününden itibaren, Vedat Benzinci bölgesindeki proje çalışmaları tamamlanana kadar Gönyeli - Güzelyurt yolu trafiğe kapalı olacak.

Haziran ortalarına kadar sürmesi beklenen çalışma boyunca söz konusu bölgede trafik Gönyeli-Güzelyurt güzergahında yolun güneyindeki, Güzelyurt-Gönyeli güzergahında ise yolun kuzeyindeki servis yollarından sağlanacak.

Bu amaçla polis ve Karayolları Dairesi'yle birlikte bir düzenlemeye gidildiği belirtilirken sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.