EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 1 dak.

Euro 4,904'den işlem görüyor...

Euro 4,904'den işlem görüyor...

Bankalararası piyasada dolar 4,04 seviyesinden, euro ise 4,9048'den işlem görüyor.

Yayın Tarihi: 30/04/18 11:10
okuma süresi: 1 dak.
Euro 4,904'den işlem görüyor...
A- A A+
TCMB'nin faiz artırım kararı ile birlikte dalgalı bir haftayı geride bırakan dolar/TL güne 4,05 civarında başlarken bankacılar piyasalarda TCMB'nin enflasyon raporunda yapacağı açıklamaların ve veri gündeminin takip edileceğini belirtiyorlar.

Cuma gününü 4,05 civarında tamamlayan dolar/TL bu sabah 4,0440 seviyesinde.

Euro/TL ise 4,9048'den işlem görüyor.

Erken seçim, TCMB faiz kararı ve ABD faizlerindeki yükselişi izleyen kur geçen haftayı 4,05'li seviyelerde tamamlamıştı.

Uzmanlar, bu hafta yurt dışında piyasalar açısından önemli verilerin açıklanacağını belirterek, yurt içinde ise bugün TCMB Enflasyon Raporu ve Çetinkaya'nın açıklamalarının yatırımcıların odak noktasında olacağını söyledi.

Teknik açıdan dolar/TL'de 4,00 seviyesinin önemli destek konumunda bulunduğunu belirten uzmanlar, 4,0660 ve 4,0750 seviyelerinin direnç olarak takip edileceğini dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.