MEHMETÇİK
okuma süresi: 2 dak.

Gençlik Dairesi "Gençlik Haftası Etkinlikleri" Mehmetçik'te devam etti

Gençlik Dairesi "Gençlik Haftası Etkinlikleri" Mehmetçik'te devam etti

KKTC Başbakanlık Gençlik Dairesi Müdürlüğü 19 Mayıs Atütürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleştireceği Gençlik Haftası etkinliklerine Mehmetçik Balanakko Meydanın da ve Lefke Atatürk Meydanında devam etti.

Yayın Tarihi: 07/05/18 10:32
okuma süresi: 2 dak.
Gençlik Dairesi "Gençlik Haftası Etkinlikleri" Mehmetçik'te devam etti
A- A A+
Mehmetçik'deki etkinlikte, Gençlik Dairesi Müdürü Şifa Çolakoğlu ve Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli'de hazır bulundu.

Çolakoğlu, Gençlik Haftası etkinliklerine Özel Eğitim Merkezlerinden başladıklarını belirterek, buradaki gençlerle güzel aktiviteler gerçekleştirdiklerini ve 5 özel eğitim merkezinde daha etkinlik yapacaklarını vurguladı.

Gençlik Dairesi Gençlik Haftası Etkinliklerinin 2 Mayıs – 12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşeceğini yineleyen Çolakoğlu,5 Mayıs'ta Lefke ve 12 Mayıs'ta Akdoğan'da gerçekleşecek organizasyonlara tüm gençlerin davetli olduğunu söyledi.

Mehmetçik Belediye Başkanı Sarıçizmeli, Gençlik Dairesi'nin bölgelerinde gerçekleştirdiği organizyon için Çolakoğlu'na teşekkür etti.

Etkinlikte Mehmetçik Kültür ve Dayanışma Derneği Halk Dansları Topluluğu gösterilerini sunurken, Gençlik Dairesi Liderleride sportif ve eğitsel oyunlarıyla bölge gençleriyle etkinlik gerçekleştirdi.

Lefke'de gerçekleştirilen organizasyonda ise Hazine Avı etkinliği gerçekleştirilerek Ortaokul, Lise ve Üniversite öğrencilerinin bulunduğu gruplar oluşturuldu.

Kazanan takımların birinci ikinci ve üçüncülerine de belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.