ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Sohbet Etmek Alışkanlık Mıdır?

Sohbet Etmek Alışkanlık Mıdır?

Alışkanlıktan öte bir ihtiyaç olduğunu kabul etmemiz lazım. Günümüz gençleri bu ihtiyacını akıllı telefonlar sayesinde herhangi bir platformda, herhangi bir mekânda giderebiliyor.

Yayın Tarihi: 07/05/18 04:32
okuma süresi: 4 dak.
Sohbet Etmek Alışkanlık Mıdır?
A- A A+
Alışkanlıktan öte bir ihtiyaç olduğunu kabul etmemiz lazım. Günümüz gençleri bu ihtiyacını akıllı telefonlar sayesinde herhangi bir platformda, herhangi bir mekânda giderebiliyor. Orta yaş ve üstü insanlara baktığınız zaman altın günü adı altında, dedikodu yapılmak üzere düzenlenen tertiplerde bayanlar, mahalle kahvesindeki okeye dördüncü olma bahanesiyle erkekler sohbet ortamlarında kendini bulmaktadır. Bu ihtiyacın bir şekilde giderilmesi insanların sosyalleşmesi gerekir.

Sohbet etmek doğamızda var ve bir şekilde düşüncelerimizi dolduran kelimeleri sarf ederek rahatlamak istiyoruz. Sosyal bir varlığız ve bu konuda attığımız en kolay ve geri dönüşümü hızlı tekniğimiz konuşmak yani sohbet etmek. Dolayısıyla başlıkta yöneltilen soruya cevap verecek olursak sohbetin genellikle belirli bir konu üzerinden yürümesi alışkanlık olsa bile genel anlamda sohbet etmek gerekliliğimiz.

Sohbet etmeyi günümüzde farklı yollarla yapabiliyoruz. Sohbet siteleri en sık kullandığımız sohbet etme araçlarından. Zaman veya mekân ayırt etmeksizin ihtiyaç hissettiğimiz her an sohbete bağlanabiliyor olmamız yaşlı akrabalarımıza kıyasla büyük bir lüks. Arama motorları aracılığıyla küçük bir araştırma yaptığınızda karşınıza onlarca sohbet sitesinin çıktığını göreceksiniz. Seviyeli bir sohbet ve sınırsız bir hizmet aradığınızı varsayarsak bu siteler arasında tercih yapmanız oldukça güç olacaktır. Sohbet sitelerinin çoğunda sizinle aynı amaç için buraları ziyaret etmeyen kullanıcılar bulunmaktadır ve bu kullanıcılarla girdiğiniz en basitinden bir fikir çatışmasının size geri dönüşümü onur kırıcı cümleler olabilmektedir. Dolayısıyla günün yorgunluğunu ve stresini atmak için tercih edeceğiniz bu platformları iyi analiz etmeli kullanıcı yorum ve tavsiyelerini dikkate almalısınız. Bu tarz platformların kapısına bodyguard dikilemeyeceğinden, sohbet sırasında yaşayacağınız herhangi bir problemi anında site adminlerine bildirmeniz ve site içinden müdahalede bulunulması gerekir. Ancak size kısa sürede dönüş yapamayan adminler yaşadığınız problemin boyutunun zamanla başka yerlere taşınmasına neden olabilir. Demek istediğim basit bir sohbet işlemi olarak görülen ve bu hizmetin verildiğinin iddia edildiği herhangi bir siteden gerçekleştirilmesi yeterli sanılan sohbet etme aktiviteniz aklınıza gelmeyen bir şekilde baltalanabilir.

Seviyeli Sohbet, Sınırsız hizmet!

Sohbet işinin hafife alınmayacağını bir önce paragrafta anlatmaya çalıştık. Gelelim pürüzsüz bir sohbet için tercih etmemiz gereken siteye ve özelliklerine… http://www.enguzelsohbet.com/ 2006 yılından bu yana hizmet veren köklü bir sohbet sitesidir. Sohbet odaları aracılığı ile yeni arkadaşlıklar ve dostlukların kapılarını aralayabileceğiniz bu platformda 18 yaşından küçüklerin bulunması sohbet seviyesi ve kalitesi açısından yasaklanmış durumda. Ücretsiz bir şekilde kayıt olarak mobilden de bağlanma olanağı sağlayacağınız platformda ana sayfada bulunan ''ırc komutları'' ve ''sık sorulan sorular'' başlığı altındaki bilgileri okumanızı öneririz.

Türkiye'nin farklı yerlerinden yüzlerce kullanıcı ile sohbet etme imkanı bulacağınız bu platformda tüm hizmetlerden ücretsiz olarak sınırsızca faydalanırken radyo dinleyebilir ve hatta şarkı isteyebilirsiniz.

Seviyeli bir sohbet için site adminlerinin 24 saat sizden gelebilecek şikayet ve talepleri beklediği bu eşsiz platforma hemen ücretsiz kayıt olun, gerçek sohbetin tadını çıkarın! ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.