KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

Karpaz sahilinde can pazarı! Karaya vuran ceset sayısı 8 oldu!

Karpaz sahilinde can pazarı! Karaya vuran ceset sayısı 8 oldu!

Dün ardı ardına kıyıya vuran cesetlere bugün bir yenisi daha eklendi. Erenköy sahilinde bu sabah 2 erkek cesedinin bulunmasının ardından 3 ceset daha sahile vurdu. Ölü sayısının artması bekleniyor.

Yayın Tarihi: 14/05/18 15:00
okuma süresi: 2 dak.
Karpaz sahilinde can pazarı! Karaya vuran ceset sayısı 8 oldu!
A- A A+

Sabah saatlerinde gelen ihbarla harekete geçen sahil güvenlik ekipleri cesedi almaya gittiği sırada ikinci cesede rastladı.

Bölgede çalışmalarını sürdüren ekip saat 10:00 sularında 2 cesedin daha kıyıya vurduğunu belirtti.

Gün boyunca bölgede çalışma yapan sahil güvenlik ekipleri saat 14:00 dolaylarında 3 kişinin daha cansız bedenine ulaştı.

Polis ekipleri tarafından yürütülen soruşturmada 10 kişilik bir mülteci grubuna ait teknenin batmış olduğu yönünde bir bilgi bulunurken dün sabah saatlerinden beri denizde bulunan ceset sayısı 9'a yükseldi.

Polisten verilen bilgiye göre, sabah saatlerinde bulunan 2 erkek cesetlerinin 25-30 yaşlarında oldukları ve sahil güvenlik ekipleri tarafından Erenköy Balıkçı Barınağı'na götürüldükleri belirtildi.

Bulunan diğer 4 cesetle ilgili polisin soruşturması sürüyor.

Suriyeli olduğu tespit edilen cesetler üzerinde bugün otopsi yapılarak ölüm sebepleri ve ne zaman öldükleri araştırılacak.

Cesetlerin Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı belirtiliyor.

Soruşturma devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.