EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

UKÜ mezunları, kariyer deneyimlerini öğrencilerle paylaştı

UKÜ mezunları, kariyer deneyimlerini öğrencilerle paylaştı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) 3. Kariyer Günleri ve Fuar etkinliği kapsamında Mühendislik Fakültesi mezunu Yusuf Topal, Mobil & Oyun Yazılımcısı, CreateandSoft Kurucusu İlker Döner ve SOS Çocuk Köyü Derneği, Aile Güçlendirme Projesi Sosyal Hizmet Uzmanı Güney Tosun'u ağırladı.

Yayın Tarihi: 16/05/18 15:58
okuma süresi: 2 dak.
UKÜ mezunları, kariyer deneyimlerini öğrencilerle paylaştı
A- A A+
İş hayatında girişimciliğin çok önemli olduğunu belirten Yusuf Topal, öğrencilerin İngilizce diline hakim olmalarının iş yaşamlarında hızla ilerlemelerine yardımcı olacağını vurguladı. Hayatla mücadele konusunda üniversite hayatındaki tecrübelerin, meslek hayatına katkısının olacağını ifade eden Yusuf Topal, öğrencilere her türlü branşta ve faaliyette bulunmalarını tavsiye ederek, bu sayede sosyal alanda da başarı elde edebileceklerini kaydetti.

Mobil & Oyun Yazılımcısı, CreateandSoft kurucusu İlker Döner, öğrencilere idealleri konusunda en iyi yere nasıl gelebilecekleri konusunda bilgiler vererek, hayatlarında bir hedef belirlemelerini ve bu doğrultuda çabalamaları gerektiğini kaydetti. Amaçları doğrultusunda iş bulamama kaygılarını yok edebileceklerini söyleyen Döner, öğrencilerin güncel ve tüm gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmaları gerektiğini de vurguladı.

Sosyal Hizmet alanı hakkında bilgi veren SOS Çocuk Köyü Derneği, Aile Güçlendirme Projesi Sosyal Hizmet Uzmanı Güney Tosun ise öğrencilere eğitim hayatından hiç bir noktada geri kalmamalarını tavsiye ederek, kendilerini geliştirip, ilerleyebilecek meslek ve eğitimlere katılmaları gerektiğini aktardı. İş hayatında girişimcilik ve atılganlığın önemine değinen Tosun, başarılı olabilmek için mücadele etmeleri gerektiğine de dikkat çekti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.