DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 2 dak.

Kalavaç Muhtarı Meraklı Değirmenlik Belediyesi'ne talip!

Kalavaç Muhtarı Meraklı Değirmenlik Belediyesi'ne talip!

Kalavaç Muhtarı Ömer Meraklı, Değirmenlik Belediye Başkanlığı'na aday oluyor.

Yayın Tarihi: 17/05/18 11:42
okuma süresi: 2 dak.
Kalavaç Muhtarı Meraklı Değirmenlik Belediyesi'ne talip!
A- A A+
Kıbrıs Postası

Kalavaç Muhtarı Ömer Meraklı, Kıbrıs Postası'na yaptığı açıklamada adaylığı ile ilgili resmi açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağını fakat yüzde 90 aday olacağını söyledi.

Meraklı 4 partinin 3'ünden de destek aldığı adaylığı için yaptığı değerlendirmede: "Ben bu işte ciddiyim Kalavaç ve bölgesinde yaptıklarımız ortada. 239 bin Dolar aldık kurum kuruluşlardan bölge ve kalavaç için. Yürüyüş yolları, mahalleler yaptık. Projelerimizi genişleteceğiz. Brüksel'e gideceğim. Uluslararası bir çalışma sürüdürmeye devam edeceğim. Kendime güveniyorum" dedi.

OSMAN IŞISAL'IN BIRAKTIĞI YERDEN DEVAM EDECEĞİM...

Muhtar Meraklı, ülkenin sağ ve sol şeklinde iki kutuba ayrıldığını söyleyerek "particilik bizi bitirdi. Bıktık usandık. İki kutup arasında ezildik. Ben 4 partinin 3'ünden de destek alıyorum. 4'cüsü de destek verecek" dedi.

İstanbul'dan ekibinin gelişi ile resmi açıklama yapacağını da söyleyen Meraklı, bu işte ciddi bir şekilde çalışacağını anlattı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.