KARPAZ
okuma süresi: 1 dak.

Karpaz muhtarları Başbakan ile görüştü... Erhürman: "Karpaz'a hastane şart"

Karpaz muhtarları Başbakan ile görüştü... Erhürman: "Karpaz’a hastane şart"

Karpaz muhtarları, Başbakan Erhürman'ı ziyaret ederek, Karpaz Bölge Hastanesi konusunda destek istedi. Erhürman, bölgeye hastane yapılmasının şart olduğunu söyleyerek, "Desteğim tam" ifadelerini kullandı.

Yayın Tarihi: 17/05/18 16:34
okuma süresi: 1 dak.
Karpaz muhtarları Başbakan ile görüştü... Erhürman: "Karpaz’a hastane şart"
A- A A+
Kıbrıs Postası - Rahmican Çalışkan

Bafra Muhtarı Selim Çetil, Pamuklu Muhtarı Hasan Çelik, Sipahi Köyü Muhtarı Göksal Hac Hasanoğlu, Pamuklu Spor Kulübü Başkanı Metin Türkmen ve İskele Milletvekili Biray Hamzaoğulları, Başbakan Tufan Erhürman'ı ziyaret ederek, Karpaz Bölge Hastanesi konusunda destek talep etti. Erhürman, bölgeye hastane yapılmasının şart olduğunu söyleyerek, desteğinin tam olduğunu dile getirdi ve Karpaz'a hastane projesi üzerinde çalıştıklarını da belirtti.

SELİM ÇETİL: "BAŞBAKAN İLE KARPAZ'IN DAHA HIZLI GELİŞTİRİLMESİ KONUSUNU ELE ALDIK"

Öte yandan, Bafra Muhtarı Selim Çetil, Başbakan Erhürman ile Karpaz'ın daha hızlı geliştirilmesi konusunu da ele aldıklarını belirterek, vatandaşın gelen turistlerle doğrudan temas ve etkileşim içinde olmasının Karpaz halkına daha yararlı olacağı konusunda hem fikir kaldıklarını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.