LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

Lefke'de 114 kök hintkeneviri daha

Lefke'de 114 kök hintkeneviri daha

Lefke'de 49 yaşındaki sakin H.F.'nin kullanımındaki ağıl içerisinde ekili toplam 114 kök hintkeneviri bitkisi daha bulundu.

Yayın Tarihi: 23/05/18 14:35
okuma süresi: 1 dak.
Lefke'de 114 kök hintkeneviri daha
A- A A+

H.F.'nin 17 Mayıs tarihinde, ikametgah olarak kullandığı karavanda ve bölgesinde polis tarafından yapılan aramada ise, tasarrufunda yaklaşık 1 kilo 30 gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde, toplam 2 bin 933 kök hintkeneviri türü uyuşturucu içerdiğine inanılan bitki ile bir tabanca, iki şarjör ve 14 adet canlı mermi bulunmuştu.

Öte yandanGüzelyurt'ta 33 yaşındaki Y.D.'nin evinde polis tarafından yapılan aramada yaklaşık 2 gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde tütün ile karışık uyuşturucu madde olduğuna inanılan 2 sigara bulundu.

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, dün meydana gelen olay sonrası Y.D. tutukland

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.