DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 2 dak.

Karavezirler: "Değirmenlik'i, Halk Meclisi ile birlikte yöneteceğiz!"

Karavezirler: "Değirmenlik’i, Halk Meclisi ile birlikte yöneteceğiz!"

CTP Değirmenlik Belediye Başkan adayı Ali Karavezirler ve Belediye Meclis üyesi adayları Sarayönü, Camialtı ve Tepebaşı köy kahvelerinde yurttaşlarla buluştu.

Yayın Tarihi: 23/05/18 14:45
okuma süresi: 2 dak.
Karavezirler: "Değirmenlik’i, Halk Meclisi ile birlikte yöneteceğiz!"
A- A A+
Yoğun ilgi gösterilen toplantılarda Karavezirler ve ekibi, Değirmenlik için hayata geçirilecek projeleri aktardı. Yurttaşların sorularını da yanıtlayan ekip yeni dönemde bölgenin tarihi değerinin bilineceğine ve turistik yönlerinin öne çıkarılacağını anlattı. "Değirmenlik tarih kokan bir beldemiz. Onu eski dokusuna kavuşturmak için yola çıktık. Değirmenlik denince akla Başpınar un ve yağ değirmeleri gelir. Değerlerimize sahip çıkıp, onları parlatacağız" diyen CTP Değirmenlik Belediye Başkan adayı Ali Karavezirler, köyün gelişimi için yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi.

DAHA YAŞANABİLİR BİR DEĞİRMENLİK İÇİN…

Demokratik katılımcılığın gereği olarak Belediye Meclis üyeleri, belediye çalışanları, bölge muhtarları, azalar ve sivil toplum örgütlerinin yer alacağı Halk Meclisi'ni 24 Haziran'dan sonra oluşturacaklarını ifade eden Karavezirler, "daha güzel, daha yaşanabilir bir Değirmenlik yaratmak için halkımızdan destek istiyoruz. El ele verirsek başarırız. Yapacak çok işimiz var" dedi. Karavezirler ve ekibi ayrıca bölge muhtarları ile de bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.