GEÇİTKALE
okuma süresi: 1 dak.

Hristodulidis: "İsrail ile olan ilişkiler yeni bir safhaya girdi"

Hristodulidis: “İsrail ile olan ilişkiler yeni bir safhaya girdi”

Rum Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis, Güney Kıbrıs ile İsrail arasındaki ilişkilerin, son yıllarda yeni ve oldukça dinamik bir safhaya girdiğini ifade etti.

Yayın Tarihi: 25/05/18 10:22
okuma süresi: 1 dak.
Hristodulidis: “İsrail ile olan ilişkiler yeni bir safhaya girdi”
A- A A+
Fileleftheros gazetesi, Rum Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis, İsrail devletinin kuruluş yıldönümü nedeniyle İsrail'in Güney Kıbrıs Büyükelçiliği'nin düzenlediği resepsiyonda yaptığı konuşmada 2 ülke arasındaki ilişkilere değindi.

Habere göre, Hristodulidis, iki ülke arasındaki ilişkinin coğrafik yakınlığın ötesinde stratejik bir seçim olduğunu ayrıca iki ülke halkları, iki ülke ve bölge için istikrarlı ve güvenli bir gelecek için ortak vizyona dayandığını ifade etti.

Hristodulidis, bu stratejik tercihin sonucunun, gerek ikili gerekse bölgesel düzeyde sağlanan işbirliğinin üst düzeyi olduğunu belirtti.

İşbirliğinin daha ileriye götürülmesi yönünde ortak taahhüdün bulunduğunu belirten Hristodulidis, her düzeyde yapılan karşılıklı ziyaretlerin de bu taahhüdün kanıtını teşkil ettiğini ifade etti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.