DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 2 dak.

Karavezirler'den yaşlı ve engelli yurttaşlara söz: "Hizmeti ayaklarına götüreceğiz"

Karavezirler’den yaşlı ve engelli yurttaşlara söz: “Hizmeti ayaklarına götüreceğiz”

CTP Değirmenlik Belediyesi Başkan adayı Ali Karavezirler ve Belediye Meclis Üyesi adayları, Değirmenlik Belediyesi Gündüz Bakım Merkezi'ni ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 25/05/18 16:25
okuma süresi: 2 dak.
Karavezirler’den yaşlı ve engelli yurttaşlara söz: “Hizmeti ayaklarına götüreceğiz”
A- A A+
Karavezirler ziyarette bu merkezin yaşlılarımız için çok önemli bir yatırım olduğunu belirtti. 24 Haziran sonrasında da bu merkezin çalışmalarını yoğunlaştırarak sadece buraya gidenlerin belediye hizmetlerinden faydalanmayacağını, evinden çıkamayan bu bölgedeki tüm yaşlı ve engelli bireylere ulaşmak için el birliğiyle çalışma yapılacağını vurguladı.

Karavezirler, "önümüzdeki dönemde Sağlık Bakanlığı ile yapılacak olan protokol çerçevesinde Gündüz Bakım Merkezi'mizin öncülüğünde, Belediye sınırları içerisinde 65 yaş üstü olan ve bakıma muhtaç insanlarımız Belediyece evlerinden alınarak Değirmenlik Sağlık Ocağına getirilecek, burada tedavileri ve muayeneleri yapılacak. Hizmeti ayaklarına götüreceğiz" dedi. Halihazırda Değirmenlik Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Değirmenlik Sağlık Ocağı'nın 16 köye, 15 bin nüfusa hizmet ettiğini ifade eden Karavezirler, ilk etapta Değirmenlik Sağlık Ocağı'nın binasının tamir, tadilat ve boya işlerinin yapılacağını ve çağdaş bir görünüm kazandırılacağını kaydetti.

SAĞLIK OCAĞINA MİNİ LABORATUVAR

Bölgedeki bir diğer büyük eksikliği de dile getiren Ali Karavezirler, "Değirmenlik Sağlık Ocağı bünyesinde mini bir laboratuvar kurularak küçük çapta tahlillerin yapılabilmesi için bakanlıkla istişare edeceğiz" dedi. Bu ocağın daha iyi ve daha etkin hizmet verebilmesi ve vatandaşın kendi bölgesinde daha iyi sağlık hizmeti alabilmesi için doktor sayısının da artırılması gerektiğini kaydeden Karavezirler, Sağlık Bakanlığı'yla istişare edilerek, iç hastalıkları uzmanı, diş hekimi, çocuk sağlığı ve kadın doğum uzmanı gibi en temel doktor ihtiyaçlarının bölgeye kazandırılması için çalışılacağız" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.