KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 4 dak.

Market şampuanı devri sona erdi: Kişiye özel şampuan modası

Market şampuanı devri sona erdi: Kişiye özel şampuan modası

Teknolojinin ilerlemesi ve sağlıklı yaşamın gittikçe daha çok kişiyi etkisi altına alması tüm alışkanlıkları olduğu gibi kişisel bakım alışkanlıklarımızı da değiştirdi.

Yayın Tarihi: 29/05/18 10:43
okuma süresi: 4 dak.
Market şampuanı devri sona erdi: Kişiye özel şampuan modası
A- A A+
Bunun sonucunda da şampuandan diş macununa, kremden makyaj malzemelerine kadar kullandığımız her ürüne daha büyük dikkatle yaklaşmaya başladık.

Kişisel bakımda son trend ise kişiye özel şampuanları gösteriyor. Marketlerden standart şampuan alma devrini kapatan bu yeni saç bakımı trendi sayesinde saçlar çok daha bakımlı hale geliyor. Kişiye özel şampuan her saçın sorununa özel çözüm getiriyor. Dipleri yağı uçları kuru ve kırık saçlara sahip olanlar, kıvırcık saçlarının hacimsiz ve mat olmasından yakınanlar, bir yandan kepek sorununu çözerken bir yandan saçına bakım yapılsın isteyenler için üretilen Dr. Savon şampuanlar hem kadın hem de erkek kullanıcılar için özel olarak tasarlanıyor.

SAÇINIZI TANIYIN, PROFİLİNİZİ OLUŞTURUN

Kişiye özel şampuan için yapılması gerekenler bir hayli basit adımlardan oluşuyor. Kullanıcı Dr. Savon'un web sitesi üzerinden profilini oluşturarak saçlarının dalga yapısını, özelliklerini ve sorunlarını işaretliyor. Doldurulan birkaç soruluk anket sonrası saç profili belirlenerek saça özel karışımlar için sipariş hazırlanmaya başlıyor. Saçlarınızın sorunlarını ve dilediğiniz çözümleri şıklar üzerinden işaretleyerek birkaç dakika içinde size özel şampuanınızı sipariş verebilirsiniz.

Hazırlanan ürün içinde size özel tasarlanan broşürü ve sıvıları ile kargı aracılığıyla evlerinize ulaştırılıyor. Dr. Savon uzmanlarının sizin ihtiyaçlarınıza uygun olarak seçtiği içerikleri bir araya getiren formüller uzun süren araştırmalar sonucu, gerekli dermatolojik testlerden geçtikten sonra sizlere sunuluyor.

SAÇINIZA ÖZEL ÇÖZÜM

Gelen paketin içinde bir adet standart baz şampuan ve iki adet saçına özel geliştirilen çözüm sıvıları yer alıyor. Tüm sıvılar büyük şişede karıştırılarak pompalı kapak geçiriliyor ve kişiye özel şampuanınız saniyeler içinde hazır oluyor. Saçlarınızı iyileştirmek için tek yapmanız gereken günlük temizlikte şampuanı kullanmak. Standart market şampuanları gibi saçta köpürtüldükten sonra durulanan ürün, bakım süresini uzatmıyor, normal yıkama ritüelinde bakımı tamamlayarak zaman kazandırıyor.

SAÇ BAKIMINDA KİMYASALLARA SON

Dr. Savon şampuan seçimi kullanıcılara kimyasaldan uzak bakım lüksü sunuyor. Saçları temizlerken yıpratan; tuz, paraben, boya, SLS, SLES içermeyen şampuan tüm saç türlerinde rahatlıkla kullanılabiliyor. Saçınızda boya varsa veya hassas bir cilde sahip olsanız da şampuanı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kalın veya ince saç teli fark etmiyor, Dr. Savon şampuanlar saç tellerine hak ettiği özenli bakımı sunarak sorunlarınıza hızlıca çözüm getiriyor. Üstelik saçlarınızdaki sorunlar; mevsime, hava şartlarına, stres durumunuza göre değişebileceğinden yeni siparişte farklı bir çözüm talebi ile Dr. Savon'a başvurabilirsiniz. Saçlarınızın zamanla değişen ihtiyaçlarına, zengin çözüm vaatleri ile cevap veren şampuanları seçerken kozmetik kaygılarınızı da gönül rahatlığı ile bir kenara bırakabilirsiniz. Dr. Savon şampuan çeşitleri, şık kutuları, doğal ve hoş kokuları ile banyolarınızda yer almaya hak kazanıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.