ADVERTORİAL
okuma süresi: 8 dak.

TürkMedya logosunu yeniledi

TürkMedya logosunu yeniledi

Türkiye'nin en köklü medya kuruluşlarından olan TürkMedya yayın grubu logosunu yeniledi.

Yayın Tarihi: 04/06/18 01:35
okuma süresi: 8 dak.
TürkMedya logosunu yeniledi
A- A A+

Türkiye'nin en köklü medya kuruluşlarından olan TürkMedya yayın grubu logosunu yeniledi.


Bünyesinde Türkiye'nin en eski gazetesi Akşam, Halkın Sesi Güneş, ve Milli İradenin Sesi mottosuyla Star Gazetesini bulunduran ayrıca 24 TV ve 360 televizyonu, Alem ve Platin Dergileri ile Alem FM ve Lig Radyo gibi Türkiye'nin en önemli markalarını barındıran TürkMedya grubu satış sonrası yüzünü yeniledi. Geçen sene Zeki Yeşildağ tarafından satın alınan TürkMedya Gurubu logosunu da yeniledi.

İŞTE TÜRKMEDYA'NIN YENİ LOGOSU

TÜRKMEDYA HAKKINDA:

Medya denilince ilk akla gelen medya kuruluşlardan biri olan TürkMedya, yenilikçi yapısı ve çok yönlü yayıncılık anlayışıyla Türkiye'nin en büyük medya kuruluşları arasında yer alıyor.

TürkMedya'nın bünyesinde Türk basınının köşe taşları olarak kabul edilen Akşam, Güneş ve Star gazeteleri, Türkiye'nin en önemli haber kanallarından 24 TV, eğlence ağırlıklı kanallarından 360 ve çocuk kanalı TV4, uzun yıllardır Türk okuyucusuyla buluşan Türkiye'nin 1 Numaralı Cemiyet Dergisi Alem, İş ve Ekonomi dünyasına yönelik Platin dergileri ile Türkiye'nin ilk özel radyolarından Alem FM ve spor yayıncılığı denilince ilk akla gelen kanallardan olan Lig Radyo bulunmaktadır. TurkMedya kampüsü İstanbul İkitelli'de faaliyetlerine devam etmektedir.

TÜRKMEDYA NEREDEDİR?

TürkMedya kampüsü İstanbul İkitelli'de faaliyetlerine devam etmektedir.

TURKMEDYA'NIN SAHİBİ KİMDİR?

İş adamı Zeki Yeşildağ'dır.


TürkMedya bünyesinde olan markalar nelerdir?

Akşam Gazetesi

Slogan: Türkiye'nin Gazetesi

Cumhuriyetten önce Osmanlı Devleti döneminde 1918'de yılında kurulan AKŞAM, köklü tarihiyle Türk basınının kilometre taşlarından biri olmuş; kurulduğu ilk günden bu yana güvenilir ve hızlı haberciliğin simgesi haline gelmiştir.

AKŞAM Gazetesi kurulduğu dönemde Kuvay-i Milliye hareketini destekleyen az sayıdaki gazeteden biri olarak; Türkiye'nin bağımsızlık savaşı verdiği günlerde etkin rol alarak cesur gazetecilik örneği göstermiştir.

Siyasetten ekonomiye; Magazinden sağlığa; dış basından Türkiye'deki güncel olaylara, kültür sanattan teknoloji kadar ve daha birçok alanda özel, hızlı ve tarafsız habercilik anlayışıyla hareket eden AKŞAM TürkMedya çatısı altında yeniliklere dolu yolculuğuna devam etmektedir.

Star Gazetesi

Slogan: Milli İradenin Sesi

1999 yılında kurulan Star Gazetesi 2015 yılında yenilenen logo ve mizanpajı ile Milli iradenin sesini yansıtan öncü gazete olarak, manşetleri, özel haberleri, köşe yazıları ve röportajları ile gündem belirlemekte ve tüm içeriği ile temel hakların savunucusu olmayı ilke edinmektedir. Türkiye'deki gündemi değiştiren önemli yazarları bünyesinde bulunduran gazete ses getiren yazı, haber ve röportajlarıyla yayın hayatını sürdürüyor.

Son yıllarda dijital atağa geçen Star Gazetesi'ni sosyal medyadan, mobil uygulamalardan ve www.star.com.tr web sitesinden takip edebilirsiniz.

Güneş Gazetesi

Slogan: Halkın Cesur Sesi

1997 yılında 'Halkın Cesur Sesi' sloganıyla yayın hayatına başlayan GÜNEŞ Gazetesi, farklı ve etkin gazetecilik anlayışıyla kulvarının en iddialı gazeteleri arasında yer almaktadır.

100 bini aşan tirajı ve günde 400 bine ulaşan erişim oranıyla her gün okuyucusuyla buluşan GÜNEŞ Gazetesi, farklı haber ve içerikleriyle toplumun ilgisini çekmeyi başarmaktadır. Politika ve güncel haberlerin yanısıra Venüs magazin sayfası ile At yarışı tahminleriyle de geniş kitlere hitap etmektedir.

24 TV

"Doğrusunu Öğrenin" sloganı, hızlı, tarafsız, doğru haber anlayışı ve yetenekli kadrosu ile yayın hayatını sürdüren kanal, 2007 yılında karasal, uydu ve dijital platformlarda yayın hayatına başlamıştır. Sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın en büyük stüdyolarından birine sahip olan kanal geçtiğimiz ay logosunu da değiştirerek atağa geçti. Ayrıca TV alt yazılarını da görüntülü olarak vererek Türkiye'de hiçbir kanalın yapmadığı bir şeyi yapmaktadır.

24 TV HD olarak da TV kanalı ve internet siteleri ile 24 TV; Digiturk 40, DSmart 34, Kablo TV / TeleDünya 47, TiviBu 36. Kanallarda ve Türksat-4A üzerinden izlenebilmektedir.

360

Her Ses, Her Renk Olsun Hayatınızda... Hayatın Tamamı 360'ta! mottosuyla ekranlarda yer alan 360 televizyonu Skyturk adı ile Ocak 2003'te yayına başlamıştır. 23 Ocak 2012'de Skyturk360 adını almıştır, 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle adı 360 olarak değişmiştir. TürkMedya grup çatısı altında hizmet veren ve eğlence kanalı olmayı amaç edinen kanal bu yönde farklı programları, dizi ve filmleriyle izleyicisiyle buluşuyor.

TV4

"Türkiye'nin en yeni Televizyonu" sloganı ile kurulan tv4 kanalı; dinamik, farklı ve renkli akışının içerisinde çocuk, kadın ve aile temaları ile yayın yapmaktadır.

Alem Dergisi

Türkiye'nin Bir Numaralı Yaşam ve Cemiyet Dergisi

ALEM, 1993 yılından bu yana Türkiye'nin 1 numaralı yaşam ve cemiyet dergisi olarak her Çarşamba okuyucularıyla buluşmaktadır. Haftalık dergi pazarının en köklü markası olan ALEM deneyimli kadrosuyla lüks yaşama dair her şeyi okuyucuları ve yeni nesil takipçileriyle paylaşmaktadır. Özel röportajlarıyla kültür-sanattan modaya, seyahatten gustoya, görkemli açılışlardan cemiyet hayatının tanınmış simalarının renkli hayatlarına kadar çok özel dosyaları sunan ALEM Dergisi okurlarına ürün değil deneyim sunmaktadır. Alem Dergisi Türkiye ve dünyada cemiyet hayatında oldukça bilinen, cemiyet denilince akla gelen ilk dergilerden biridir.

Platin Dergisi

(Türkiye'nin En Dinamik Aylık Ekonomi Dergisi)

1998 yılında kurulan aylık iş dünyası dergisi Platin 'Türkiye'nin en dinamik ekonomi dergisi' mottosuyla yoluna devam etmektedir. Ekonomi, finans, iş dünyası, yatırım ve daha bir çok benzer alanda çarpıcı haberler; özel dosya konuları ve röportajlarıyla Türk iş dünyasının nabzını tutmaya devam ediyor.

Alem FM

Cümle Alem Burada!

TürkMedya bünyesi altında 1994'te kurulan ALEM FM, Türkiye'nin ilk özel radyolarından biri olmasının yanısıra, erişimi en yüksek özel radyoların başında gelmektedir. İstanbul başta Marmara Bölgesi'nde 89.2, çoğunluğu 89.3 frekansından olmak üzere 50 ana merkezden tüm Türkiye'ye yayın yapmaktadır.

Türk pop müziğinde öncü bir rol üstlenen, geniş kitlelere hitap eden ALEM FM, şarkıların yanı sıra ünlü programcıları ve konuk ettiği ünlü sanatçılarla Türkiye'nin en çok dinlenen radyolarının başında yer alıyor.

Lig Radyo

Türkiye'nin Spor Radyosu

Ocak 2006'da yayın hayatına başlayan Lig Radyo, Marmara Bölgesi'ndeki 9 merkezden yaptığı yayınla geniş dinleyici kitlesini spor ve müzikle buluşturan Türkiye'nin en büyük bölgesel radyosudur. Deneyimli programcıları, ünlü konukları dinamik yayın anlayışı, hızlı, doğru ve tarafsız habercilik bakışı, futbolun bir eğlence; sporun hayat olduğu felsefesine inanmış radyoculuk ilkesiyle Lig Radyo yayın hayatını sürdürmektedir. :::

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.