ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Hikaye oku

Hikaye oku

<strong><a href="https://hikayeoku.net" target="_blank">Hikaye Oku</a></strong> adlı internet sitemizi tasarlarken bazı hususları göz önünde bulundurduk ki bunlardan bir tanesi çeşitliliği içermesi olmuştur.

Yayın Tarihi: 04/06/18 01:48
okuma süresi: 2 dak.
Hikaye oku
A- A A+

Hikaye Oku adlı internet sitemizi tasarlarken bazı hususları göz önünde bulundurduk ki bunlardan bir tanesi çeşitliliği içermesi olmuştur. Dolayısıyla yapılan çalışmalar çerçevesinde alınan kararlar itibariyle hikaye ile birlikte deneme ve şiir kategorileri sitemiz bünyesine dâhil edilmiştir.

Hikayenin yanı sıra deneme ve şiir kategorilerine yönelik hazırlıkların yapılması sonucunda yeni gönderilerin eklenmesi üzerinde durulmakta, çalışmalar gerçekleştirilmektedir. Hikaye okumayı seviyorsanız sizde sitemize uğrayabilir, hikaye kategorisinde paylaşılan içerikleri inceleyebilir, ayrıca isterseniz deneme ve şiir başlıklarına göz gezdirebilir, son eklenen gönderilerden haberdar olabilirsiniz. Hikaye Oku platformunda yer verilen başlıklardan bir tanesi masaldır. Masal kısmında Keloğlan Masalları olarak gönderiler vardır.

İnternet sitemizde incelenebilecek bölümlerden bir diğeri ise fıkradır ve burada da Nasrettin Hocanın Fıkraları şeklinde içerikler mevcuttur. Hikaye, deneme ve şiir kategorilerini bünyesinde barındıran Hikaye Oku platformuna masal ile fıkra başlıkları da eklenmiştir. Hikayeden şiire, fıkradan masala muhtelif başlıkların bir araya getirildiği Hikaye Oku için çalışmalarımız devam ederken yeni gönderilerin paylaşılması noktasında hazırlıklarımız sürmektedir. Sitemizin güncel kalması adına gerekli düzenlemeler tarafımızca yapılmaktadır. :::

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.