TURİZM
okuma süresi: 1 dak.

KITREB, Yasa Tasarısı'nı protesto için meclis önünde eylem yapacak

KITREB, Yasa Tasarısı'nı protesto için meclis önünde eylem yapacak

Kıbrıs Türk Rehberler Birliği (KITREB), geçen hafta Meclis Komitesi'ne gelen ve antidemokratik olduğunu iddia ettiği Turizm ve Seyahat Acenteleri (Değişiklik) Yasa Tasarısı'nı protesto için perşembe günü 09.00-12.00 saatleri arasında Meclis önünde eylem yapacağını duyurdu.

Yayın Tarihi: 05/06/18 10:57
okuma süresi: 1 dak.
KITREB, Yasa Tasarısı'nı protesto için meclis önünde eylem yapacak
A- A A+
KITREB Başkanı Yusuf Nida tarafından yapılan yazılı açıklamada, tasarının; KITREB ile istişare edilmeden "yangından mal kaçırırcasına" Meclis Komitesi'ne getirildiği ileri sürülerek, tasarı ile; 3 ayrı yasada açıkça belirtilmiş olan transferlerde kokartlı rehber bulundurulması hakkının ellerinden alınmak istendiği iddia edildi.

Açıklamada , "KITREB'i hiçe sayarak Meclis Komitesine götürülen bu anti-demokratik yasa tasarısının olası kabulü bizi oldukça kaygılandırmaktadır" denildi.

Tasarının 7 Haziran Perşembe günü saat 10.00'da Komite'de yeniden görüşüleceği kaydedilerek, aynı gün 09.00-12.00 saatleri arasında KITREB üyesi kokartlı rehberlerin Meclis önünde protesto eylemi yapacağı bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.