LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

Çamlıköylü: "Bölge halkını merkez alan belediyecilik anlayışını savunuyoruz"

Çamlıköylü: "Bölge halkını merkez alan belediyecilik anlayışını savunuyoruz"

Geçtiğimiz gün Lefke Çeviz Festivaline katılım gösteren Halkın Partisi Lefke Belediye Başkan adayı Fehmi Çamlıköylü ve Belediye Meclis Üyeleri bölge halkıyla temas ederek sorunları dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı.

Yayın Tarihi: 05/06/18 18:21
okuma süresi: 2 dak.
Çamlıköylü: "Bölge halkını merkez alan belediyecilik anlayışını savunuyoruz"
A- A A+
Ziyaret esnasında Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars ve Halkın Partisi milletvekilleri Fehmi Çamlıköylü'nün yanında yer aldı.

Lefke'li vatandaşlarla bir araya gelen Çamlıköylü, belediyelerin temel amacı hizmet etmektir. Vatandaşın var olan sorunlarının çözülmesi aynı zamanda yenilerinin oluşmasının önlenmesi hem iyi yönetici olmanın temel koşuludur hem de yerinden yönetimle mümkündür. Ülke genelinde belediyelerin sorunlarının gündem oluşturduğu mevcut durumu kabul etmiyoruz. Bunun yerine üretilen hizmetlerin gündem olduğu, örnek alındığı, ülkeye yayıldığı bir anlayışı ülkemizde hakim kılacak, kötü yönetimden kaynaklanan belediye sorunlarını tarihe gömeceğiz. Değişimi Lefkeden başlatacak, halkımıza güler yüzlü, zamanında ve kaliteli hizmet vereceğiz dedi.

Özersay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında başarıya olan inancını belirterek şu ifadelere yer verdi: "Bugün Lefke ceviz festivalinde Lefkelilerle bir araya geldik. Lefke Belediye başkan adayımız Fehmi Çamlıköylü ile omuz omuza yürüyoruz. Çalışacağız ve hep birlikte #başaracağız.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.