İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Uluçay, YYK üyelerini kabul etti

Uluçay, YYK üyelerini kabul etti

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay, Yayın Yüksek Kurulu (YYK) üyelerini kabul etti.

Yayın Tarihi: 06/06/18 14:08
okuma süresi: 2 dak.
Uluçay, YYK üyelerini kabul etti
A- A A+

Meclis Şeref Salonunda gerçekleşen kabulde ilk sözü alan alan YYK Başkanı Olgun Üstün, Kurulun yeni üyeleri ile ziyaret yapmak istediklerini, ziyaret vesilesiyle Kurulun çalışmaları ve sorunlarını da anlatma fırsatı bulacaklarını belirtti.

Üstün konuşmasında Kurul için yapmayı düşündükleri yeni teknolojik projelerden bahsederek, bu projeler sonrası daha çağdaş ve daha hızlı çalışma imkanı bulacaklarını söyledi.

Konuşmasında Avrupa Birliği normlarına uygun unsurları içeren YYK'ın yasa tasarısı için beklentilerini de dile getiren Üstün, dış temsiliyet konusunda yapmış oldukları girişimler hakkında da bilgiler verdi.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay da konuşmasında Kurulun çok önemli bir görevi özveri ile yerine getirmekte olduğuna dikkati çekerek YYK'nın ihtiyaç duyduğu yasalar konusunda her zaman Meclis olarak hassasiyet gösterdiklerini söyledi.

Uluçay, ülkede yayıncılığın etik kurallar ve yasalar çerçevesinde yapılabilmesi için Kurulun çok önemli bir misyonu olduğunu vurgulayarak, aynı zamanda dürüstlük,doğruluk ve yasalara uygun hareket kültürünün yerleşmesine de katkısı olduğunu belirtti.

Başkan Uluçay, YYK'nın yurtdışı temsiliyeti ve üyelik girişimi ile ilgili Cumhuriyet Meclisinin Avrupa Parlementosunda görev yapan Milletvekillerinin konu ile ilgili önümüzdeki süreçte temas ve girişimler yapacağını ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.