İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

İskele Belediye Başkan adayı Civisilli, Halk Vakfı Yaşlı Bakım Evi'ni ziyaret etti

İskele Belediye Başkan adayı Civisilli, Halk Vakfı Yaşlı Bakım Evi’ni ziyaret etti

İskele Belediye Başkan adayı Fikret Civisilli, Sınırüstü köyünde yer alan Halk Vakfı Yaşlı Bakım Evi'ni ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 06/06/18 15:05
okuma süresi: 1 dak.
İskele Belediye Başkan adayı Civisilli, Halk Vakfı Yaşlı Bakım Evi’ni ziyaret etti
A- A A+
Belediyenin ilgisizliğinden şikayetçi olan merkez yetkilileri ve burada yaşayan yaşlı yurttaşlar terk edildiklerini, belediyenin kendilerine yardım elini hiç uzatmadığını söyledi. Bir sorunları olup olmadığını sormak için kapıdan tek bir yetkilinin girmediğini belirten buradaki yurttaşlar, özverili merkez çalışanlarına teşekkür etti.

İSKELE YENİ BİR ANLAYIŞLA YÖNETİLECEK

Göreve gelir gelmez, yaşlı bakım evi olduğu halde engelli yurttaşlara da hizmet veren merkeze elinden gelen her türlü desteği vereceğini belirten Civisilli, "bugünümüze ve dünümüze sahip çıkacağız. Bu halkın evlatları olan engelli kardeşlerimize de kapılarını açan bu merkeze ve çalışanlarına ne kadar teşekkür etsem azdır. 27 yıllık öğretmenim, benim işim önce insan. İskele için yeni bir anlayışla çalışacağız" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.