ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Erkek Yüzük Modelleri

Erkek Yüzük Modelleri

Erkeklerin vazgeçilmez aksesuarlarından olan gümüş yüzükler, her sezon yeni model ve tasarımlarla her zevke uyum sağlamaktadır.

Yayın Tarihi: 11/06/18 01:32
okuma süresi: 4 dak.
Erkek Yüzük Modelleri
A- A A+
Erkeklerin vazgeçilmez aksesuarlarından olan gümüş yüzükler, her sezon yeni model ve tasarımlarla her zevke uyum sağlamaktadır. Gümüş yüzükler, farklı modelleri ile ön plana çıksa da ürünün kalitesi de oldukça önemlidir. Gerçek olmayan gümüş yüzükler, sağlık açısından sorun oluşturur, egzama gibi cilt hastalıklarına neden olur. Piyasada özellikle 925 ayarla satıldığı iddia edilen bu yüzükler, kısa sürede cildinizde yaralar açar. Özellikle egzama hastalığı, sahte gümüş takılması sonucunda sık görülür ve diğer kişilere de yayılır. Sitemizde yer alan yüzükler, sizlerin sağlığı ve memnuniyetini göz önünde bulundurarak kaliteden asla ödün vermeden sağlık dostu ürünler olarak üretilmektedir. Birbirinden muhteşem yüzükleri bu sayede, gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Taşlı ve Tarihi Yüzükler

Tarihine bağlı erkekler tarafından beğenilen, her dönemin popüler tarzı olan Osmanlı yüzükler, özellikle büyük ilgi görüyor. Oniks taş üzerine işlenen Osmanlı motifleri, yüzükleri daha da zenginleştiriyor ve taşın parlaklığına ve üzerindeki tarihi figürlerle kendi tarzınızı yansıtmak için size yardımcı oluyor. Bu yüzüklerde aynı zamanda, ağırlıklı olarak Osmanlı arması ve tuğrası kullanılıyor. Zirkon taş üzerine de işlenen yüzükler, görsel açıdan şık bir duruş sergiliyor.

Doğal taşların şifasını yansıtan taşlı yüzükler ise manevi duyguları ön plana çıkartıyor ve sizi stresten, ruhsal sıkıntılardan uzak tutacağına inanıldığı için tercih edilen yüzükler arasına giriyor. Taş yüzüklerin yapımında en çok oniks, yeşil zümrüt, mavi renkli firuze, sedef ve akik kullanılıyor. Özel günlerde şıklığınızı tamamlayan bu yüzükler, spor kombininizle de uyum sağlıyor. Kendinize has tarzı yansıtmak isterseniz taşlı gümüş yüzükler tam size göredir. Taş gümüş yüzükler fiyat açısından da uygundur.

Farklı Tasarımlara Gümüş Yüzükler

Yerin ve göğün birleşimi dendiğinde akla gelen Mührü Süleyman yüzükleri de tarzınızı yansıtacaktır. Müslümanlar tarafından kutsal kabul edilen bu simge, yerin ve göğün birleşimini anlatmaktadır. Maddi ve manevi dünyanın bir bütün olduğunu ifade eden yüzükler, sizi etrafınızdaki negatif enerjiden koruyacaktır. Tarihte kutsal olarak kabul edilen simgenin yer aldığı gümüş yüzükler, farklı tasarımları ile parmağınızda karizmatik bir duruş yakalayacaktır.

Dizi yüzükleri de erkekler tarafından büyük ilgi görmektedir. Çukur dizisi yüzüğü, özellikle parmağınızda farklı bir duruş sergileyerek ruhunuzu yansıtacaktır. Aynı zamanda, Börü dizisinde ünlü armanın işlendiği yüzük tasarımlarına da sitemiz sayesinde sahip olabilirsiniz. Sitemizde yer alan farklı erkek yüzük modelleri en son trendlere uyum sağlayarak sizlere sunuluyor. İşinde profesyonel tasarımcılar sayesinde çizilen yüzükler, en hızlı şekilde kargolanır. ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.