EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

Çiftçilerin zahire ödemeleri anında Credıtwest Bank'tan ödenecek

Çiftçilerin zahire ödemeleri anında Credıtwest Bank'tan ödenecek

Geçtiğimiz gün Creditwest Bank ve Toprak Ürünleri Kurumu(TÜK) arasında önemli bir işbirliği protokolü imzalandı.

Yayın Tarihi: 12/06/18 14:22
okuma süresi: 2 dak.
Çiftçilerin zahire ödemeleri anında Credıtwest Bank'tan ödenecek
A- A A+
Creditwest Bank adına Genel Müdür Mazher Zaheer ve TÜK adına Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Erkut Şahali'nin imza koyduğu protokolde, üreticilerin mal alım-satımı ve banka işleyişi ile ilgili Creditwest yetkili banka oldu.

Bu protokol uyarınca çiftçiler zahire tesliminde TÜK ödemelerini anında Creditwest şubelerinden alma imkanı elde ettiler. TÜK'e teslim edilenzahire bedelinin anında ödenmesinin yanısıra Creditwest Bank tarafındanÇiftçilere özel ürün ve hizmetler de sunulmaya başlandı.

Konu ile ilgili bilgi veren Creditwest Bank Genel Müdürü Mazher Zaheer yaklaşık 4 yıldır tarım sektöründe finansman kuruluşu olarak faaliyet gösterdiklerini, gerek TÜK'e gerekse ülkeye tarımsal hammadde getiren önemli kuruluşlara hizmet verdiklerini açıkladı. Bankanın bu sektördeki finansal faaliyetleri sonucunda çiftçilere de fayda sağlama noktasına geldiklerini belirten Zaheer, bu protokol ile çiftçi ve üreticinin yanında olmaktan çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Zaheer, Creditwest Bank'ın Kuzey Kıbrıs'ın en büyük özel bankası olması sebebiyle bu ülkede üretim yapan ve tüm emeğini ortaya koyan 10.000'in üzerinde çiftçinin yanında olarak üreticinin finansal ihtiyaçlarını karşılama konusunda çalışmalar yapmaya devam edeceklerini de söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.