GÖNYELİ
okuma süresi: 3 dak.

Akyön: "Gönyeli diktatörlükle yönetiliyor..."

Akyön: "Gönyeli diktatörlükle yönetiliyor..."

UBP Gönyeli Belediye Başkan adayı Mustafa Akyön, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli'nin uzun süre aynı görevi yapmasınından dolayı "Herşeyi en iyi ben bilirim" tutumu içerisine girdiğinin bunun ise çok tehlikeli bir durum olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 13/06/18 12:24
okuma süresi: 3 dak.
Akyön: "Gönyeli diktatörlükle yönetiliyor..."
A- A A+
Kıbrıs Postası

Kıbrıs Postası TV olarak Facebook ve Twitter'den canlı yayınlanan Ulaş Barış'ın hazırladığı seçim gündemi programına katılan UBP Gönyeli Belediye Başkan adayı Mustafa Akyön Gönyeli'nin artık diktatörlük ile yönetildiğini söyledi.

Akyön, girdikleri sürecin zor bir süreç olduğunu bildiklerini söyleyerek "Tablonun ne olduğunu da biliyorduk. Güçlü bir rakip vardır karşımızda. Ahmet Benli güzel şeyler yapmadı diyemeyiz. Uzun süre aynı görevi yaptığından dolayı her şeyin en iyisini kendisinin bildiğini sanıyor. Tek adamlık yapıyor. Ne meclisi sayıyor ne de halkını" diye konuştu.

Görev süresinin 4 yıl olduğunu söyleyen Akyön, kendisinin bu süre içerisinde meclis ve esnaf ile birlikte karar aralarak icraat yapacağına değinerek, "Ben yapmazsam zaten bir daha vatandaştan oy talep edemem." dedi.

PERSONEL TEHDİT EDİLİYOR...

Gönyeli Belediyesi'nde personelin tehdit edildiğine dikkat çeken Akyön, "Zorla parti binalarına götürülüyorlar, bildiri dağıttırıyorlar. Diktatör rejiminde insanlar çalışamaz. Düşünün siz belediyenin inşaat mühendisi yoktur. Biz halkla kucaklaşıyoruz. Görüyoruz yanlışlıkları. Bir yol yapıldı. Görünüş olarak güzel ama kullnaışlı değil. Esnaf rahatsız. Bisiklet yolu yapılmış fakat plansız projesiz. Bu halk ile dalga çekmektir. Yol çok kötü oldu. Deneyen herkes söylüyor. İnsanlara iyi hizmet götürmek belediyeciliğin en asli görevidir. Ama belediyede tehdit vardır daha da ilerisi vardır" dedi.

"HER TÜRLÜ İZNİ ALINAN İŞ YERİNİN AÇILIŞI KEYFİ ŞEKİLDE DURDURULDU"

Başkan adayı Akyön, Gönyeli ve Yenikent'te açılışı için her türlü işlemi yerine getiren mekanların son gece açılışının durdurulduğunu, Başkana sorulduğunda ise cevap alınamadığını söyleyerek: "Bunun adı diktatör rejimidir. "Benim malımdır burası" rejimi vardır. Her yerde kanalizasyonlar patlıyor. Kokudan durulmuyor. Bunları başkan kabul etmiyor. Biz de sayısal olarak az olduğumuz için yaptırım uygulayamıyoruz. Önümüzdeki günlerde Gönyeli Belediyesi'Ni çok kötü günler bekliyor. Boşa paralar harcanıyor. Düşüncesi güzel ama projesi tamam olmamış işlere çok paralar harcandı. Bunların fatırası seçimden sonra ortaya çıkacak" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.