GİRNE
okuma süresi: 3 dak.

Güngördü: "Bu kenti yönetmek tecrübe ister"

Güngördü: "Bu kenti yönetmek tecrübe ister"

Girne Belediye Başkanı ve Bağımsız Adayı Nidai Güngördü, Yerel Seçimlerde kendisine destek bildiren Ulusal Birlik Partisi (UBP)' nin Girne'de düzenlediği Girne Bölgesi Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyesi Aday Tanıtım Şöleni'ne katıldı.

Yayın Tarihi: 13/06/18 12:30
okuma süresi: 3 dak.
Güngördü: "Bu kenti yönetmek tecrübe ister"
A- A A+
Geniş bir katılımla gerçekleştirilen şölene, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün'ün yanı sıra, UBP Girne Milletvekilleri, UBP Girne İlçe teşkilatları, UBP Gazimağusa İlçesi Belediye Başkan adayları, meclis üyesi adayları ve birçok UBPli katıldı.

Aday tanıtımlarının ardından Girne Bağımsız Belediye Başkan adayı Güngördü sahneye çağrıldı. Konuşması esnasında sevenleri meşaleler yakarak coşkuyla Güngördü'ye destek belirtti.

ÖZGÜRGÜN: "UBP'NİN GÜNGÖRDÜ'YE GÜVENİ VE DESTEĞİ TAMDIR"

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, dört yıl önce bağımsız aday olan NidaiGüngördü'ye güven ve desteklerini açıkladıklarını, Güngördü'nün vizyonu sayesindeGirne'de başarılı işler yaptığını gördüklerini, geçtiğimiz seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de yine NidaiGüngördü'yü destekleme kararı aldıklarını belirtti. Özgürgün, "Girne'de Güngördü'nün ortaya koymuş olduğu hizmet ve projeler, UBP olarak Güngördü'ye bir 4 yıl daha güven ve destek vermemize neden olmuştur. Bu nedenle UBP'nin, Girne Belediye Başkanı ve Girne bağımsız belediye başkan adayı Güngördü'ye güveni ve desteği tamdır" dedi.

GÜNGÖRDÜ: "HALKI YANIMIZA ALDIK"

Etkinlikte konuşan Güngördü, geçtiğimiz seçimlerde ve 4 yıllık görev süresince UBP'ninve UBPli meclis üyelerinin desteğini her zaman hissettiğini ifade ederek bu seçimlerde de kendisine destek bildiren parti yönetimi ve partililere teşekkür etti. Bağımsız aday Güngördü, Girne'yi yönetmenin tecrübe istediğine vurgu yaparak, çok çalıştıklarını halkı da yanlarına alarak birlikte başarılı işler yaptıklarını söyledi.16 yıl süren bir dönemin kapanıp yeni bir dönem başladığını ifade eden Güngördü, şeffaf, demokratik, katılımcı ve halka açık bir belediyecilik sergilediklerini ve iki kez kent kurultayı düzenleyerek, halkın yönetimde söz almasını sağladıklarını kaydetti.

Güngördü, "İşte kent kurultayları, işte imar planı, işte yollar, işte kaldırımlar, işte hayvan barınağı, işte sanat galerisi…" diyerek, 4 yıllık süre içerisinde kenti daha iyiye götürecek projeler hayata geçirdiklerini belirtti.

Güngördü, işini çok sevdiğini, Girne'yi çok sevdiğini belirterek, halkın ve UBPlilerinde desteğiyle dört yıl daha Girne Belediye Başkanlığına devam etmek ve yeni projeleri hayata geçirmek istediğine işaret etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.