EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

KAÜ'de yatay geçiş başvuruları başladı

KAܒde yatay geçiş başvuruları başladı

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi'ne yatay geçiş için başvuru yapan öğrencilere %75 ile %100 arasında burs veriliyor…

Yayın Tarihi: 13/06/18 13:06
okuma süresi: 2 dak.
KAܒde yatay geçiş başvuruları başladı
A- A A+
Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) yatay geçişler için başvuru almaya başladı. KAÜ Rektörlüğü'nden yapılan açıklamaya göre yatay geçiş alınacak bölümler ve programlar, "Anestezi, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Fizyoterapi, Yaşlı Bakımı, İşletme (İngilizce), Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (İngilizce), Uluslararası İlişkiler (İngilizce), Turizm ve Otel İşletmeciliği (İngilizce), Mimarlık (İngilizce) ve Plastik Sanatlar olarak belirlendi. Ayrıca KAÜ'ye yatay geçiş için başvuru yapan öğrencilere %75 ile %100 arasında değişen miktarlarda burs verilecek.

BILIMIN IŞIĞI KAÜ'DE

Bilimin ışığında; yüksek kalitede eğitim ve öğretim veren, araştırma ve yayın faaliyetlerinde bulunan KAÜ'de eğitim almak bir ayrıcalık… Küresel bilgi birikimine katkı sağlayan KAÜ; Lefkoşa Surlariçi'nde, Arabahmet bölgesinde yer alarak bölgenin eğitsel, kültürel ve sosyo-ekonomik yönden gelişmesine de katkı koymaya devam ederken, ulusal boyutta kültürel değerlerine sahip, küresel boyutta analitik düşünüp karar veren ve çözüm üreten öğrenciler yetiştiriyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.