İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Denktaş, KKTC Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği'ni kabul etti

Denktaş, KKTC Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği'ni kabul etti

Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Ülker Fahri başkanlığında KKTC Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği'nin yeni yönetim kurulu heyetini kabul etti.

Yayın Tarihi: 13/06/18 15:10
okuma süresi: 1 dak.
Denktaş, KKTC Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği'ni kabul etti
A- A A+
Bakanlıkta bugün gerçekleşen ziyarette, Ülker Fahri, yeni yönetim kurulu üyeleri ile Maliye Bakanına ziyaret gerçekleştirdiklerini ayrıca geçmiş dönemde bakanlığında gündeminde olan bazı hususlar konusunda fikir alış verişinde bulunma fırsatı yakaladıklarını kaydetti.

Birlik yönetimi özellikle, vergi yasaları ile ilgili tüzük hazırlığı, poliçeler, dijital sisteme geçiş ve trafik sigortasında karşı hasar limitlerinin güncellenmesi konusunu masaya yatırdı.

KKTC Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği başkanı Ülker Fahri ayrıca, sektörel konularda değişime hazır olduklarını ve hükümet ile uyumlu çalışmalara imza koyacaklarını vurguladı.

Yeni yönetim kurulunu tebrik eden Maliye Bakanı Serdar Denktaş, sektörün beklentileri, güncellemeler ve sigorta bilincinin arttırılması noktasında her zaman işbirliğine hazır olduklarını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.