KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

VII. Sanat ve İletişim sergisi gerçekleştirildi

VII. Sanat ve İletişim sergisi gerçekleştirildi

LAÜ öğrencilerinin tasarımları sergilendi.

Yayın Tarihi: 13/06/18 15:20
okuma süresi: 2 dak.
VII. Sanat ve İletişim sergisi gerçekleştirildi
A- A A+
Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) İletişim Bilimleri Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü tarafından "VII. Sanat ve İletişim" sergisigerçekleştirildi.İletişim Bilimleri Fakültesi akademisyenleri Yrd. Doç. Dr. Birsel Matara, Dr. Naciye Derin Işıkören, Öğretim Görevlileri Gamze Anıl veZühre Özer danışmanlığında düzenlenen sergide, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinin çalışmaları, İletişim Bilimleri Fakültesi Fuayesi'nde yer aldı.

Sanatsal çalışmaların tanıtılması ve LAÜ öğrencileriyle buluşturulması amacıyla düzenlenen sergide, Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü öğrencilerinin ders kapsamında hazırladıkları ve başarılı bulunan desen, poster, kurumsal kimlik, portfolyo tasarımları, fotoğraf, illüstrasyon ve ambalaj tasarım çalışmaları ile manüplasyon gibi tekniklerin kullanıldığı çalışmalardan oluşan eserler yer aldı. Akademisyen ve öğrencilerin ziyaret ettiği sergide farklı tasarımlar ilgi gördü.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.