İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Sertoğlu: "Harmancı'nın "çakallar" yakıştırmasını kendisine iade ediyorum"

Sertoğlu: "Harmancı'nın "çakallar" yakıştırmasını kendisine iade ediyorum"

UBP Lefkoşa Belediye Başkan adayı Hasan Sertoğlu, Lefkoşa'da özellikle temizlik konusunda seferberlik ilan edilmesi gerektiğine değinerek "ilk işim temizlik olacak" dedi.

Yayın Tarihi: 13/06/18 16:38
okuma süresi: 2 dak.
Sertoğlu: "Harmancı'nın "çakallar" yakıştırmasını kendisine iade ediyorum"
A- A A+
Kıbrıs Postası

Kıbrıs Postası TV olarak Facebook ve Youtube'dan canlı yayınlanan Ulaş Barış'ın hazırladığı seçim gündemi programına katılan UBP Lefkoşa Belediye Başkan adayı Hasan Sertoğlu,dün akşam yaptığı bir konuşmada "Lefkoşa'yı çakallara bırakmayacağız" diyen LTB TDP Başkan adayı Mehmet Harmancı'nın sözlerini kendisine iade ettiğini söyledi.

Sertoğlu, "bu yakıştırmaları tabiki kabul etmiyoruz. Ben üstüme alınmadım. Kendisine iade ediyorum. Benim nereden geldiğim belli ne iş yaptığım da belli. 17 yıldır başkanlık yapıyorum" diyerek seçilse de seçilmese de federasyon başkanlığından istifa edeceğini söyledi.

Lefkoşa'da çok ciddi bir sinek, pis koku, tarafik yol ve park sorunu olduğuna değinen Sertoğlu, "yıllar içerisinde şehrin alt yapısına yatırım yapılmadı. Bu durum bizi çileden çıkarıyor. Lefkoşa bu hali ile terk ediliyor. Ama Lefkoşa bir marka kent olmak zorundadır. Bir aydır yapılanları görüyorsunuz. Bunlar seçim var diye yapılıyor. Demek ki yapılabiliyormuş. Ana borç arttı. Bunu görüyoruz. İyi yönetilmediği de ortada" dedi.

"Menfaat ve çıkar bekleyenler bana ve ekibime oy vermesin" diyen Sertoğlu, LTB'de ne işçi atımı ne de alımı yapılmayacağına değinerek, "Beni ilgilendiren tek şey çalışanın mesai saatleri içerinde verimli bir şekilde hizmet etmesi. Bunu yapabilirsek zaten bir hizmet gelecek" dedi.

"Belediyenin bu durumu ile yapılacak işler değildir tüm bunlar. Biz TC'den de kendi kaynaklarımızdan da alıp yapacağız bunları. Yüzde yüz değişimi de sağlayacağız. Lefkoşa'ya bir standart gelmek zorundadır. Bunu üç yılda yapamazsak gideceğiz" diyen Sertoğlu, derdinin Lefkoşa olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.