İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Gardiyanoğlu: "Harmancı'nın sözleri, vadettiği yönetim biçiminin aynasıdır"

Gardiyanoğlu: "Harmancı'nın sözleri, vadettiği yönetim biçiminin aynasıdır"

UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı ve TDP Adayı Mehmet Harmancı'nın dün akşam bir etkinlikte "Lefkoşa'yı Çakallara teslim etmeyeceğiz" şeklindeki sözlerini eleştirdi.

Yayın Tarihi: 13/06/18 17:29
okuma süresi: 3 dak.
Gardiyanoğlu: "Harmancı'nın sözleri, vadettiği yönetim biçiminin aynasıdır"
A- A A+
Gardiyanoğlu bugün yaptığı yazılı açıklamada "Lefkoşa'yı Çakallara teslim etmeyeceğiz" şeklindeki söylemi, ne siyasi ahlaka, ne insan terbiyesine, ne de Kıbrıs Türk insanının hoşgörüsüne sığmayan ifadeler olarak kayda geçmiştir" dedi.

Gardiyanoğlu'nun açıklaması şöyle:

"Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı ve TDP Adayı Mehmet Harmancı'nın, kendisinden görevi devralması neredeyse kesin olan adayımız Hasan Sertoğlu ile diğer aday Sayın Gencay Eroğlu'nu hedef alarak sarf ettiği, "Lefkoşa'yı Çakallara teslim etmeyeceğiz" şeklindeki söylemi, ne siyasi ahlaka, ne insan terbiyesine, ne de Kıbrıs Türk insanının hoşgörüsüne sığmayan ifadeler olarak kayda geçmiştir.

Sayın Harmancı'nın sözlerini kendisine iade eder, yaptığı bu çirkin propagandanın, vadettiği yönetiminin aynası olduğunun bilinmesini isteriz.

Ulusal Birlik Partisi, tabanı, seçmeni ve sempatizanları geleneklerine ve köklerine sahip çıkan, demokratik teamüller içerisinde siyaset yapan, parti içerisinde her fikri ve düşünceyi özgürce konuşabilen kişilerden oluşur.

Büyük bir parti olmanın verdiği rahatlıkla zaman zaman farklı görüşler etrafında örgütlenen gruplar oluşabilir ve yine demokratik teamüller çerçevesinde parti içerisinde de gruplaşmalar yaşanabilir ancak Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı ve TDP Adayı Mehmet Harmancı'nın dün gece bir seçim etkinliğinde rakiplerine karşı sarf etmiş olduğu çirkin sözler gibi saldırılar, özellikle Ulusal Birlik Partisi içerisindeki küçük fikir ayrılıklarının ortadan kalkmasına, partililerin çirkin saldırılara karşın birbirlerine kenetlenmesini sağlamaktadır.

Sayın Harmancı'nın bu çirkin saldırısı bizi birbirimize kenetlemek ve Lefkoşa Türk Belediyesi'ni iş bilmezlerden kurtarmak için daha fazla çalışmaya motive etmiştir.

Seçim sürecinin en azından geriye kalan kısmının centilmenlik ve hoşgörü ile geçmesini temenni ederim."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.