LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Eroğlu: "Arife gününde Lefkoşa gerçeğini hatırlatmanın üzüntüsünü yaşıyorum"

Eroğlu: "Arife gününde Lefkoşa gerçeğini hatırlatmanın üzüntüsünü yaşıyorum"

DP Lefkoşa Belediye Başkan Adayı Gencay Eroğlu, Lefkoşa'nın artık 'pis dere yatakları, iğrenç su birikintileri, toplanmayan çöpler hem sivrisinekler hem de kara sinekler için bayram yeri' olduğunu ve bu sene hem arife günü hem de bayramda Lefkoşa'nın sivrisinekleriyle yaşayacağı son dönem olacağını söyledi.

Yayın Tarihi: 14/06/18 09:46
okuma süresi: 2 dak.
Eroğlu: "Arife gününde Lefkoşa gerçeğini hatırlatmanın üzüntüsünü yaşıyorum"
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Lefkoşa'da çöplerin toplanmadığını, pis su atıklarının yollara aktığını ve sivrisineklerin şehri esir aldığını belirten Eroğlu, Lefkoşa mevcut Belediye Başkanı ve TDP Lefkoşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Harmancı'yı eleştirerek, "Sivrisinekle, kara sinekle, lağım kokusuyla mücadele etmeyi bile başaramayan LTB Başkanı selfie'lerini artık başka mekanlardan atar herhalde" ifadesini kullandı.

Eroğlu gönderisinde, Lefkoşa'ın bazoı bölgelerinde çöplerin toplanmadığını iddia ederek bir çok fotoğraf paylaştı.

Eroğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Bugün Arife yarın Bayram... Bu sözcükte hep bir neşe vardı Lefkoşalı çocuklar için.

En güzel en yeni kıyafetlerin tamamlanması için son gündü Arife. Yeni ayakkabılar hele, ancak yetişirdi Arife'ye. Şeker gibi bayramdı Şeker bayramı.

Maalesef artık sadece bizlere değil Lefkoşa'nın sineklerine de Arife ve Bayram var Lefkoşa'da.

Pis dere yatakları, iğrenç su birikintileri, toplanmayan çöpler hem sivrisinekler hem de kara sinekler için bayram yeri gibidirler.

Neyse ki bu Arife ve Bayram sivrisinek ve kara sineklerin son kutlamalarına tanık olacağız.

24 Haziran'da halkın açacağı temiz bir sayfayla beraber sivrisinekler ve kara sinekler de Lefkoşa'dan kısa bir sürede yok olacaklar.

Derelere akan lağım kokularını da yok edeceğiz Lefkoşa havasından. Sivrisinekle, kara sinekle, lağım kokusuyla mücadele etmeyi bile başaramayan LTB Başkanı selfie'lerini artık başka mekanlardan atar herhalde.

Arife gününde Lefkoşa gerçeğini hatırlatmanın üzüntüsünü ben de yaşıyorum ama, artık yeni Arife'lere doğru yol almaktayız Lefkoşam.

Tesellim o benim. Lefkoşa'ya hizmet, temizlik, sağlık #gelecek. Üstelik çok yakın bir zamanda."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.