GEÇİTKALE
okuma süresi: 1 dak.

Hasan Öztaş, Çınarlı'da zeytin dalları ile karşılandı

Hasan Öztaş, Çınarlı’da zeytin dalları ile karşılandı

CTP Geçitkale Belediyesi Başkanı ve başkan adayı Hasan Öztaş ve ekibi, Çınarlı köyüne ziyarette bulundu.

Yayın Tarihi: 14/06/18 14:39
okuma süresi: 1 dak.
Hasan Öztaş, Çınarlı’da zeytin dalları ile karşılandı
A- A A+
Yurttaşlarla bir araya gelen Öztaş, Çınarlı köylülerinin yoğun ilgisi ile karşılandı. Çınarlı köyünde birçok projeye imza atan atan Öztaş köy sakinleri ile sohbetlerde önümüzdeki dört yıl için yapacağı projeleri anlattı.

Geçtiğimiz dört yılda özellikle Çınarlı'nın yanı başındaki İncirli Mağara'ya, belediye imkanları ile yapılan yatırımlarla çehresinin değiştiğini ve geçmiş yıllara göre turisterin daha çok ilgi gösterdiğini belirten Öztaş, Çınarlı köyünün istinaf duvarlarının da bitmek üzere olduğunu, parkın ve dış mekan spor alanlarının halk tarafından kullanıldığını söyledi. Hemen hemen ziyaret ettiği her evde zeytin yaprağı yakılarak karşılanan Geçitkale Belediye Başkanı ve Başkan adayı Hasan Öztaş' a sevgi ve ilgi büyüktü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.