ESENTEPE
okuma süresi: 2 dak.

Esentepe'de ikamet etmeyen bir kişinin adresi Esentepe'ye alındı; vatandaş isyan etti...

Esentepe'de ikamet etmeyen bir kişinin adresi Esentepe'ye alındı; vatandaş isyan etti...

Esentepe'de sakin Yakup Genç Esentepe'de adaylardan birinin kuzeni olan bir kişinin bölgede yaşamadığı halde adresinin kendi evinin gösterilmesine isyan etti.

Yayın Tarihi: 14/06/18 14:50
okuma süresi: 2 dak.
Esentepe'de ikamet etmeyen bir kişinin adresi Esentepe'ye alındı; vatandaş isyan etti...
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Esentepe'de sakin Yakup Genç bugün sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda evine gelen seçmen kartları arasında evde yaşamayan birinin de kartının geldiğini söyleyerek duruma isyan etti.

Yakup Genç seçmen kartı gelen kişinin adresinin kendi evi olarak gösterildiğini söyleyerek, bu kişinin Esentepe Belediye Başkan adaylarının birinin kuzeni olduğuna değindi.

Yakup Genç konu ile ilgili Yüksek Seçim Kurulu'na da başvurduğunu fakat bir değişiklik yapılamayacağını öğrendiğini aktardı.

Yakup Genç'in paylaşımı ise şöyle:

"Esentepe Belediyesi seçimlerini kazanabilmek adına, esasen Esentepe beldesinde ikamet etmeyen kuzenini, benim şahsi evimi (20 Temmuz Sokak No-8 Esentepe) adres olarak gösterip seçme hakkı edindirmiş olan bir belediye başkanı adayı düşünün...

Not ; Dün saat 18 sularında kapımda bulduğum bu belge ile alakalı bugün başvurduğum yüksek seçim kurulunun cevabı ; "Bize gelen ikametkah belgesinde bu bilgiler mevcut idi"....
İlahi adalet o ki, durumun baş müsebbibi olan ve Belediye Başkanlığı seçimlerinde "Dürüstlük" logosu ile köşe bucak reklam ve pankart asan zat, ben şikayetimi yaptığım esnada tam da olayın ortasında buldu kendisini. Durumu, belgeyi ve şikayetimi duyar duymaz, alelacele ve apar topar oradan uzaklaştı..

İlgili Zat'a ithafen ; "Dürüstlük elbise misali değiştirilen bir elbise değildir.. Doğuştan gelen bir meziyettir"

-İn-Sun-"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.