BEYARMUDU
okuma süresi: 3 dak.

Beyarmudu'ndan "Akmercan"a tam destek

Beyarmudu’ndan “Akmercan”a tam destek

Beyarmudu Bağımsız Belediye Başkan adayı Ethem Akmercan ve Meclis Üyesi adayları Beyarmudu köyünü ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 18/06/18 10:11
okuma süresi: 3 dak.
Beyarmudu’ndan “Akmercan”a tam destek
A- A A+
Büyük bir coşku ile karşılanan Ethem Akmercan ve meclis üyesi adayları Beyarmudu sakinlerinin sorunlarını dinledi, önümüzdeki dönemde yapacakları projeleri anlattı.

Akmercan ile birlikte Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit'deBeyarmudu ziyaretinde yurttaşlarla sohbet ederek Ethem Akmercan'a olan güven ve desteğini belirtti.

AKMERCAN "KATILIMI ŞEFFAFLAŞTIRACAĞIZ"

Akmercan ilk olarak sözlerine şöyle başladı. "Belediyenin mali durumunu inceledikten sonra denetim için Sayıştayı göreve çağıracağız. Mali bilançoyu halkımızla paylaşacağız. Bütçe konusunda açık ve şeffaf olacağız. Belediyenin yıllık bilançosunu her dönem köy meydanlarında ilan edeceğiz. Katılımcı, şeffaf ve hesap verebilir bir belediye yönetimini hep beraber kuracağız." Akmercan çöp yakmanın tarihe karıştığını, geri dönüşümün mutlaka sağlanması gerektiğini özelikle vurguladı. Akmercan sözlerine şöyle devam etti. "Artık yeter! Çöp yakmayı durduracağız. Yıllardır insan sağlığını tehdit eden çöp dumanları ve kötü kokulara son vereceğiz. Toplanan çöpler Güngör'deki atık toplama merkezine götürülecek! Kirli çevreyi ve çöp atıklarını geri dönüşümle temizleyerek doğayı koruyacağız. Kirli havayı çocuklarımız da soluyor, gençlerimiz de yaşlılarımız da. Hepimiz soluyoruz. Beldemizin havasını çöp dumanlarından kurtaracağız. Dumansız, temiz bir havaya hep beraber ulaşacağız."

BEYARMUDU AKMERCAN'A TAM DESTEK VERDİ

AkmercanBeyarmudu ziyaretinde köylülerle yakından ilgilendi ve gördüğü ilgiden büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Çocuk parklarından, kaldırım eksikliğine kadar her şikâyeti bizzat dinleyen Akmercan kültür evinin kilitli olması ile ilgili gelen şikâyetler hakkındaysa "Kültür evlerine vurulan kilitleri hep beraber açacağız, bu evlerin bazılarını müze haline getireceğiz. Kapalı, atıl durumda, tarihi geçmişi bulunan kamusal binalarımızı tekrar halkımızın kullanımına kazandıracağız. Kapalı kapıları hep beraber açacağız!" dedi

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.