DİKMEN
okuma süresi: 2 dak.

Dikmen'de hedef yükseldi!

Dikmen’de hedef yükseldi!

Dikmen Belediyesi Başkanı ve Başkan adayı Yüksel Çelebi ve Belediye Meclis üyesi adayları Göçeri, Ağırdağ, Pınarbaşı ve Dağyolu köylerinde bildiri dağıtarak yurttaşlarla görüştü.

Yayın Tarihi: 18/06/18 13:58
okuma süresi: 2 dak.
Dikmen’de hedef yükseldi!
A- A A+
Yeni dönem projelerini aktaran Yüksel Çelebi ve Belediye Meclis üyesi adayları köy sakinlerinin beklentilerini dinledi. Bölge halkından tam destek alan Yüksel Çelebi, yeni dönemde yeni projelere imza atmaya devam edeceklerini söyledi. "Aklımız fikrimiz halkımıza hizmet" diyen Çelebi, sosyal belediyecilik anlayışı ile yeni dönemde kültürel ve sportif alanlarda hayata geçirecekleri projeleri aktardı.

ATIŞ POLİGONU, GÖL-PARK, HALI SAHALAR…

"Beldemizdeki gençlere spor yapma olanağı tanıyan halı sahaların inşasına devam ediyoruz" diyen Dikmen Belediyesi Başkanı ve Başkan adayı Yüksel Çelebi, atış poligonu projesi ile de tüm bölge halkına hizmet vereceklerini belirtti. Dikmen'in kuzeyinde dağ eteklerinde Göl-Park projesinin de bölgye çok yakışacağını kaydeden Çelebi, yeni bir dinlenme ve sosyal tesis anlamına gelen bu projenin yaratacağı sosyal ve ekonomik katkılardan bahsetti. Hizmet kalitesini artırmak için Boğazköy ve Dağyolu'na yeni muhtarlık binalarının da yapılacağını ifade eden Çelebi, yeni dönemde hedefleri büyüttüklerini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.