LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

"Lefke'ye yeni geliyor"

"Lefke'ye yeni geliyor"

UBP Lefke Belediye Başkan Adayı Timuçin Pirgalıoğlu ve ekibi son düzenlediği büyük etkinlikle seçimi kazanacağını gösterdi.

Yayın Tarihi: 23/06/18 14:41
okuma süresi: 2 dak.
"Lefke'ye yeni geliyor"
A- A A+

Lefke ve Bölgesi'nde 2 aydır seçim çalışmalarını sürdüren Pirgalıoğlu ve belediye meclis üyesi adayları ile UBP Lefke İlçe Örgütü, çalışmalarının meyvesini almak üzere.

UBP'nin seçime sayılı saatler kala düzenlediği konvoy, son yılların en büyük gövde gösterisi olurken, partili partisiz tüm vatandaşların "muhteşem" yorumunu kazandı.

Propaganda süresi boyunca, konuşması, hitap şekli, konulara bakış açısı ve geniş vizyonu ile adaylar arasında en üst düzey performansı gösteren Genç Aday Timuçin Pirgalıoğlu için benzeri görülmemiş dev konvoy ve etkinlik, bölgede "seçimi kazandı" dedirtti

Lefke'de, 200'den fazla araçlı konvoylu gövde gösterisi ile UBP'nin Lefke'yi bir dönemlik aranın ardından Timuçin Pirgalıoğlu ile yeniden kazanacağı görüşü iyice yerleşti.

Konvoyun ardından vatandaşlara hitap eden Pirgalıoğlu, " Lefkeye yeni gelecek; iyi gelecek dedik. Bizim vizyonumuz tam da bu. Merak etmeyin herşey daha güzel olacak" dedi

Seçim sürecini yoğun geçirdiklerine işaret eden Pirgalıoğlu, " Biz büyük bir aileyiz. Lefke de evimiz. Evimize iyi bakacağız. Yollarını, sokaklarını, kimsesini ayırt etmeden, ötekileştirmeden, yaşanabilir kılacağız. Sadece standart hizmetten söz etmiyorum. Lefke ve Bölgesini memleketin incisi yapacağız" diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.