İNGİLTERE
okuma süresi: 1 dak.

Uber'den Londra'da hukuk zaferi

Uber'den Londra'da hukuk zaferi

Westminster Magistrates Court'taki iki günlük duruşma sonunda geçen yıl Uber'e getirilen faaliyet yasağı kararı bozuldu. Uber, Londra'da 15 ay boyunca yasal bir engelle karşılaşmadan faaliyette bulunabilecek.

Yayın Tarihi: 27/06/18 09:19
okuma süresi: 1 dak.
Uber'den Londra'da hukuk zaferi
A- A A+
Uber, Londra'da yeniden faaliyet gösterecek. Geçen yıl Londra'da faaliyete yönelik yasak getiren mahkeme kararını bozan Uber, yeni bir lisans elde etti. Bu lisansla birlikte Uber, Londra'da 15 ay boyunca yasal bir engelle karşılaşmadan faaliyette bulunabilecek.

Araç paylaşım uygulaması, şirket yöneticilerinin geçmişte hatalar yaptığını kabul ettikleri Westminster Magistrates Court'taki iki gün süren duruşmanın ardından Londra ulaşım yönetimine daha fazla güven vermek için çalışacaklarını vurguladı.

Londra'da Uber'in 40.000 sürücüsü ve 3.5 milyon müşterisi bulunuyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.