MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Cem Yılmaz: "Defne Samyeli'yi uzaktan görür ve hayranlıkla bakardım"

Cem Yılmaz: "Defne Samyeli'yi uzaktan görür ve hayranlıkla bakardım"

Cem Yılmaz, Hello Dergisi'ne verdiği röportajda 2.5 aydır birlikte olduğu Defne Samyeli'ni anlattı. Yılmaz, ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 28/06/18 14:05
okuma süresi: 1 dak.
Cem Yılmaz: "Defne Samyeli'yi uzaktan görür ve hayranlıkla bakardım"
A- A A+
Cem Yılmaz, Hello Dergisi'ne verdiği röportajda 2.5 aydır birlikte olduğu Defne Samyeli ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Yılmaz, "Dostlardan 'aşk yaradı' gibi laflar duyuyorum. Defne şahane bir insan. Çok iyi anlaştığım biriyle çok olgun bir birliktelik yaşıyorum. Muhabbetimiz çok değerli. Bizi kıymetli kılan şey benim onu, onun beni beğenmesi değil. İkimiz birlikteyken kendimizi ne kadar iyi hissettiğimiz" dedi.

Komedyen, Defne Samyeli'ye duyduğu hayranlığın uzun yıllar öncesine dayandığını da itiraf etti:

"Tanışıklığımız 90'lı yıllara dayanıyor. Defne'yi yıllardır uzaktan görür ve hayranlıkla bakardım, ama yakın bir arkadaşlığımız yoktu. Şahane bir insan."

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli'nin ilişkileri, geçen nisan ayında sunucunun komedyenin evinden çıkarken görüntülenmesiyle belgelenmişti.

İkili tatil için Bodrum'u tercih etmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.