EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 1 dak.

Mevduat sahipleri para çekmek için Kooperatif Bankası'na akın etti

Mevduat sahipleri para çekmek için Kooperatif Bankası'na akın etti

Güney Kıbrıs'ta son günlerde, Rum Kooperatif Bankası'nın, "Eliniki" Bankası'na satılmasının söz konusu olmasıyla birlikte, mevduatların tıraşlandığı Mart 2013'ü anımsatan korku senaryolarının hakim olmasına bağlı olarak mevduat sahiplerinin dün para çekmek için Kooperatif Bankası'na akın ettiği belirtildi.

Yayın Tarihi: 30/06/18 12:55
okuma süresi: 1 dak.
Mevduat sahipleri para çekmek için Kooperatif Bankası'na akın etti
A- A A+
Alithia gazetesi, "Yeniden Mart 2013-Kooperatifteki Gelişmeler Mevduat Sahiplerini Panikletti" başlıklı haberinde, mevduat sahiplerinin para çekmek için Kooperatif Bankası'na giderek, kuyruklar oluşturduğunu yazdı.

Oluşan kuyruklarda protesto, tehdit ve bağırmaların hakim olduğunu yazan gazete, banka yetkililerin ise veznelerde para bulunmaması nedeniyle sadece 2 bin Euro'ya kadar para çekebilecekleri uyarısında bulunduğunu belirtti.

Habere göre, bu uyarılara rağmen dün öğle saatlerine kadar 70 milyon Euro'yu aşkın para çekildi.

Gazete, hafta sonunun araya girmesinden dolayı bankanın likit açısından olası bir sorunla karşılaşmadığı kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.