KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

Karpaz Dostları Derneği'ne saldırı! Binaya girip ortalığı savaş alanına çevirdiler!

Karpaz Dostları Derneği’ne saldırı! Binaya girip ortalığı savaş alanına çevirdiler!

Karpaz Dostları Derneği'nin Pamuklu köyü eski ilkokul binasında bulunan dernek binası tahrip edildi.

Yayın Tarihi: 02/07/18 07:40
okuma süresi: 2 dak.
Karpaz Dostları Derneği’ne saldırı! Binaya girip ortalığı savaş alanına çevirdiler!
A- A A+
Dernek binasının kapısı kırılarak kimliği meçhul kişi veya kişilerin binaya girmesi ve dernek binası dahil olmak üzere tüm elektronik cihazları kırması ile yaşanan saldırıda dernek binlerce liralık zarara uğratıldı.

Pek çoğu bağış yolu ile toplanan eğitim cihaz, araç ve gereçlerin tamamen kullanılmaz duruma getirildiği saldırda, derneğe ait bazı elektronik malzemelerimizin de çalındığı açıklandı. Konu ile ilgili olarak Ziyamet Polis Karakoluna şikayette bulunan dernek başkanı Hanife Demir, şu açıklamayı yaptı:

"Karpaz 'da var olma mücadelesi veren bir sivil toplum örgütüne böyle bir holiganca saldırının nedenini anlamak mümkün olmadığı gibi , bunu yapan veya yapanların bir an önce tutuklanması ve yargılanması için gereğini tüm bölge halkı adına talep etmekteyiz.

Bu saldırı sadece Karpaz Dostları Derneği'ne değil sivil toplum kimliği ile icraat yapan , yaşadığı bölgeye, ülkeye değer veren tüm Kıbrıs Türk halkına yapılmış bir saldırı olarak nitelendirdiğimizi kamuoyuna üzüntü ile duyururuz".

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.