GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Portakal Festivali'nde Barış Manço gecesi düzenlendi

Portakal Festivali'nde Barış Manço gecesi düzenlendi

41. Güzelyurt Portakal Festivali dün akşam yerli sanatçıları ağırladı. Birbirinden değerli 18 yerli sanatçının yer aldığı Barış Manço Anma Gecesi izleyenlere muhteşem bir gece yaşattı.

Yayın Tarihi: 06/07/18 15:04
okuma süresi: 2 dak.
Portakal Festivali'nde Barış Manço gecesi düzenlendi
A- A A+
Duygusal dakikaların da yaşandığı gecede unutulmaz Efsane Barış Manço eşsiz kişiliği, kattığı değerler ve unutulmaz eserleriyle bir kez daha anıldı.

Festival Gösteri Merkezi'ni tıklım tıklım dolduran bölge halkı Barış Manço şarkılarıyla nostaljik bir gece yaşarken, Barış Manço'nun sevilen şarkılarının seslendirildiği gecede duygusal anlar da yaşandı. " Dönence", Hal Hal", "Kol Düğmeleri", "Kara Sevda", "Gülpembe", "Alla Beni Pulla Beni" gibi 7'den 70'e herkesin bildiği unutulmaz şarkıları seslendiren sanatçılarımız büyük beğeni topladı.

Tüm şarkılarda Grup SOS'in eşlik ettiği konserde Muhittin Yangın, Hasan Cemgünal, Örge Volkan, Halil Akansel, Serap Sonerler Sayar, Ahmet Metinkal, Kuzey Tarık, Ayşenur Aydın, Mehmet Zeyin, Cemal Arslangazi, Kemal Ruso, Belgin Ceylangüden,Çetin Keskinel, Zeki Karahanoğlu, İpek Amber, Hüseyin Yücelten, Serdar Kavaz, Işık Gökman, Ayşenur Aydın yer aldı.

Gecenin finalinde hep birlikte sahneye çıkan sanatçılar, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar'ı sahneye çağırarak hep birlikte hazırladıkları sürpriz şarkıyı seslendirdiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.