İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

MDP'den Srebrenitsa anması

MDP'den Srebrenitsa anması

Milliyetçi Demokrasi Partisi, Srebrenitsa katliamında hayatını kaybedenleri andı.

Yayın Tarihi: 11/07/18 13:54
okuma süresi: 2 dak.
MDP'den Srebrenitsa anması
A- A A+

SOYDAŞLARIMIZI RAHMETLE ANIYORUZ !

MDP açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP), olarak 11 Temmuz 1995'de gerçekleşen Srebrenitsa katliamında hayatını kaybeden soydaşlarımızı rahmetle anıyoruz.

Avrupa'nın göbeğinde, masum ve silahsız 8.372 Boşnak soydaşımızın, Birleşmiş Milletler askerleri tarafından Sırp canilere teslim edilmesi ve hunharca katledilmeleri bir insanlık ayıbı olarak tarihteki yerini almıştır.

Tam da bu sebepten ötürü, Kıbrıs görüşmelerinde masaya konulmak istenen garantilerin kalkması talebini, askersizleştirmeyi ve yabancı polis gücünü kabul edilemez buluyoruz.

Anavatan Türkiye Cumhuriyeti, Kıbrıs Türk'ünün tartışmasız yegane güvencesidir. Bu güvence, Kıbrıs Türk'ünün varoluş mücadelesinde bir temel taştır. Bunu yerinden oynatmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.

Çocuklarımızın ağzından, Bosna'daki kız çocuğu gibi "Anne, çocukları küçük kurşunlarla öldürürler, canım çok acımaz herhalde değil mi?" cümlesini duymamak için, tarihten gerekli dersleri çıkarmayı bilmeliyiz. Milli değerlerimize ve vatanımıza sahip çıkmalı, anavatan Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile olan iyi ilişkilerimizi korumalı ve geliştirmeliyiz".

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.