İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Bakan Özyiğit: "Basın, demokrasinin temel unsurlarının başında yer alır"

Bakan Özyiğit: "Basın, demokrasinin temel unsurlarının başında yer alır"

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, 11 Temmuz Basın Günü dolayısıyla, tüm basın yayın kuruluşları ve basın mensuplarının Basın Günü'nü kutladı.

Yayın Tarihi: 11/07/18 14:01
okuma süresi: 2 dak.
Bakan Özyiğit: "Basın, demokrasinin temel unsurlarının başında yer alır"
A- A A+
Kıbrıs Türk Basınının, Kıbrıs Türk toplumsal tarihinin oluşum aşaması ile birlikte sesinin Dünya'ya duyurma ve var olma mücadelesinde büyük görevler üstlendiğini belirten Özyiğit basın kuruluşlarının demokrasiye yaptığı katkılarla toplumsal gelişim ve ilerlemenin de öncülüğünü oluşturduğunu vurguladı.

Özgür basın yaratma çabasında olan ve bu uğurda mücadele eden tüm kişi ve kurumlara destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Özyiğit "En doğru haberi halka ulaştırmak için onuruyla, fedakarca çalışan basın çalışanlarının çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği ve katkıyı sağlamak toplum olarak hepimizin görevidir" vurgusu yaptı.

Özyiğit mesajının sonunda "tüm basın camiasının Basın Günü'nü en içten dileklerimle selamlarken, basın özgürlüğünün demokratik yaşamın en önemli unsurlarından biri olduğunu hatırlatarak, ülkemizdeki çok sesli ortamın artarak devamını diliyorum" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.