İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

En etkin hizmet için LTB'de koordinasyon toplantıları yapılıyor

En etkin hizmet için LTB’de koordinasyon toplantıları yapılıyor

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Lefkoşalılara verilen hizmet kalitesini daha da yükseltmek amacı ile iç işleyişindeki koordinasyonu güçlendirme adımları atıyor.

Yayın Tarihi: 11/07/18 14:03
okuma süresi: 1 dak.
En etkin hizmet için LTB’de koordinasyon toplantıları yapılıyor
A- A A+
Bu kapsamda hizmetlerin çeşitliliği ve kalitesi ile belediyeye ulaşan taleplerin en hızlı şekilde çözüme ulaşması için LTB Başkanı Mehmet Harmancı'nın da katılımı ile tüm şubeleri kapsayan toplantılar yapılıyor. Toplantılarda Lefkoşalıların belediyeden aldığı hizmetler gözden geçirilirken, önümüzdeki dört yılda şubelerin verdiği hizmetlerin veriminin arttırılması için izlenecek yol haritası şube yetkilileri yanında çalışanlara da katılımı ile belirleniyor.

Başkan Harmancı hem yönetimsel prensipleri ortaya koyuyor, hem de çalışanların fikirlerini dinliyor

LTB Başkanı Mehmet Harmancı toplantılarda belediyenin hizmet esaslarına göre izlenecek yolun ne olduğu konusunda hem yönetimsel prensipleri ortaya koyuyor, hem de yönetim kadrosu ve ile personel fikir alış verişinde bulunuyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.