GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

Güzelyurt Onurlu Yaşam Derneği, Özçınar'ı ziyaret etti...

Güzelyurt Onurlu Yaşam Derneği, Özçınar’ı ziyaret etti...

Güzelyurt Onurlu Yaşam Derneği dün Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar'ı ziyaret ederek, başkanlığa yeniden seçilmesinden dolayı tebrik ettiler.

Yayın Tarihi: 13/07/18 12:57
okuma süresi: 1 dak.
Güzelyurt Onurlu Yaşam Derneği, Özçınar’ı ziyaret etti...
A- A A+
Özçınar kabulde yaptığı konuşmada 24 Haziran'da yapılan yerel seçimlerde halkın desteği ile güven tazelediğini belirterek, halkın refahı için daha çok çalışacağını söyledi.

Güzelyurt'un yatırım hamleleri ile kendinden söz ettirebilen ve varlığı hissedilebilen bir bölge olduğunu kaydeden Özçınar, kent park, atık suyun tarımda kullanılması, sahil düzenleme ve sosyal konut projelerinin kendisi için büyük önem arz ettiğini vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Özçınar, sivil toplum örgütlerinden gelen destekle büyük bir heyecanla birlikte halkın verdiği değere layık olabilmek için çalışacağını sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.